Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 11

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

65km wieje cudnie:) po za tym przyszedł zamówiony manitou minute (rocznik wg tłoczenia 2002) rzuciłem to to na wagę i ze strerówką 190mm, nabitą gwiazdką waży 1616g więc całkiem zacnie :)

Napisano

Wczoraj w jednym rowerze wymieniłem łańcuch i kasetę, a w drugim wymieniłem klocki i odpowietrzyłem hamulec przedni.

Zabiegi na Avidku Juicy 3 wykonywałem po raz pierwszy w mojej karierze mechanika.

Napisano

Ja pomalowałem rogi, wyczyszczę za chwilę napęd a jutro moze pojadę do lasku popodjeżdzać :P

PS. Zna koś jakiś dobry sposób na regenerację mięśni ? Nie mam uczucia ciężkich nóg, ale po wyścigu 28 sierpnia nie jezdzilem zbyt dużo a gdy jadę to mięśnie nóg mnie bolą :icon_wink: chciałbym skorzystać jeszcze z możliwe ostatnich ładnych dni w tym roku

Napisano

Wieczorna wycieczka pod hasłem zwiedzamy mosty w Warszawie :) pominięta Trasa Łazienkowska i Toruńska z uwagi na małą przyjazność rowerzystom. Zahaczony Wilanów przy powrocie. Wyszło 48 km :) Mamy piękne widoki, niestety nie wzięłam aparatu :(

Napisano

Po wczorajszej jeździe na Bemowie, dzisiaj dzień sprzątania :/ Tak ubłociłem wczoraj rower, że miał pancerz z zaschniętego błota hehe. Dzisiaj zatem prysznic, czyszczenie napędu ... czeka mnie jeszcze smarowanie. Rower będzie gotowy na jutrzejszy Kampinos :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...