katorihanzo Napisano 6 Lipca 2010 Napisano 6 Lipca 2010 Witam ! Mam zamiar kupic nowy rower , mam na ten cel maksymalnie 5000 zł . Roweru bede uzywal do jazdy codziennej ( ok.50-60 km. ) i czasami jakis wyscig w okolicy . Upatrzyłem sobie Mbike Renegade EVO . Znalazlem jeszcze Poisona Zyankali Link odpowiada mi on pod wzgledem osprzętu (napęd , amor , hamulce ) , tylko nie wiem jaka jest w nim rama i koła . Tak wiec ma dylemat czy kupic Mbika czy Poisona(wolalbym jednak wydac 4000 niz 5000 ) . Prosilbym o jakies wskazowki dotyczace ramy i kol poisona (slyszalem , ze rama poisona jest wybitnie rekreacyjna i nie nadaje sie do scigania ). Jestem otwarty na inne propozycje w tej cenie . Pozdrawiam . Myślałem też o Rockriderze 8.2 link, ma bardzo podobne wyposażenie jak poison i mbike , a jest dużo tańśzy . waga - 83kg , wzrost-185cm
Rulez Napisano 6 Lipca 2010 Napisano 6 Lipca 2010 Przy takim budżecie trzeba się najpierw przejechać na każdym z rowerów, sprawdzić który najbardziej pasuje i dopiero wybierać. Jak dla mnie np. Poison odpada ze względu na mocno eksperymentalną geometrię.
katorihanzo Napisano 6 Lipca 2010 Autor Napisano 6 Lipca 2010 No niestety mam mozliwosc przejechania sie tylko na Rockriderze . W Poznaniu nie ma ani Mbika , ani Poisona :/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.