Skocz do zawartości

[1000-1400 zł] Jaki rower wybrać

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam : ),

mam do was wielką prośbę pomóżcie mi bo waham się nad kupnem roweru ... chce przeznaczyć ok 1000 - 1400 ii wypatrzyłem sb takie :

- Merida matts 20-v za 1400zł ... z v-brakemi linear i z przerzutkami tylnimi acera , a ogólnie ma 24

- Hexagon v6 za 1300 zł i on ma tarczówki tekto IO też z acerami

lub

- Hexagon v4 za 1150 zł z v-brakemi alhonga

ii poprostu nie mam pojecia który ....

ma on starczyć na dlugo i ma byc lekki i ma być uniwersalny to wszystkiego ...

dzięki z gory za pomoc, proszę doradźćcie mi z tych 3 lub podajcie jakieś sw propozycje ... ;)

dzięki :)

Napisano

Witam : ),

mam do was wielką prośbę pomóżcie mi bo waham się nad kupnem roweru ... chce przeznaczyć ok 1000 - 1400 ii wypatrzyłem sb takie :

- Merida matts 20-v za 1400zł ... z v-brakemi linear i z przerzutkami tylnimi acera , a ogólnie ma 24

- Hexagon v6 za 1300 zł i on ma tarczówki tekto IO też z acerami

lub

- Hexagon v4 za 1150 zł z v-brakemi alhonga

ii poprostu nie mam pojecia który ....

ma on starczyć na dlugo i ma byc lekki i ma być uniwersalny to wszystkiego ...

dzięki z gory za pomoc, proszę doradźćcie mi z tych 3 lub podajcie jakieś sw propozycje ... ;)

dzięki :)

Taka nazwa tematu, że myślałem, że ktoś Ci rower zwędził i w desperacji tak piszesz.

Po drugie, to poczytaj trochę na forum, bo nie bardzo masz pojęcie na temat roweru. Wnioskuję to z tego, że chcesz rower, który "ma starczyć na dlugo i ma byc lekki i ma być uniwersalny to wszystkiego" za <1400 pln. Trochę nierealne, chociaż te wszystkie w/w cechy są względne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...