Skocz do zawartości

Leader Fox Team !!

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak reszta uwazam ze Factor bedzie lepszy

w poniedziałek jade zobaczyc na jakas sztyca i moze jakby jakies siodełko, zobacze ile bede miał kasy, ale sztyce na pewno jakas kupie :D

Napisano

Dzisiaj otrzymałem upragnione przelotki do ramki oczywiście musiałem je kupic sam były po 1zł ale musiałem jechac na drugi koniec Poznania bo w mojej okolicy albo nie wiedza co to takiego albo nie maja i nie bedą mieli :)

Napisano

A mi dzisiaj w Cocaine rozleciała się totalnie ośka od tylnej piasty...

Nie wytrzymam :/ musze zmienic koło i na kasete bo te wolnobiegi to o kant du#y mozna potłuc :/ ale to i tak nie predko bo musze naped w drugim rowerze zmienic.

Kurde...

Napisano

mi również rozleciało sie tylne kolo tzn piasta i obręcz jakoś sie zwichrowała. Ale dzisiaj zamawiam już kółko na piaście novatec'a i obręczy alexrims'a DH22 :-) kolejnym zakupem beda oponki IRC SERAC (i tu jeszcze mam dylemat między 1,95 a 2,10-ale bardziej chyba 2,10) A najlepsze w tym wszystkim jest to, że zakupy sponsoruje Urząd Skarbowy (czyt. zwrot podatku)

Napisano

Ja dzisiaj zerwałem łańcuch HG58 ,umyłem cały napęd ,zakupiłem licznik Trelock fc-304. :) ...jestem średnio zadowolony ,szczególnie z tego łańcucha.

Napisano

Dzisiaj skręciłem korbę i zaopatrzyłem łańcuch w spinkę ,Leader znowu śmiga :) ...łańcuch mam na 9 ,spinka jest na 8 ale jakoś daję radę i nigdzie nie ociera.

Gość RzEmIeN - ze szkoly
Napisano

Moglbym wiedziec jakie piasty polegly... :)

Napisano

dokręciłem dzisiaj wkład suportu, bo chyba za słabo to zrobiłem przy montażu, i w pewnym położeniu korby odczuwalny był niewielki uskok. A mnie w rowerze nic bardziej nie w kurza niż jakieś luzy, skoki czy szarpnięcia podczas silnego kręcenia :)

Napisano

Ja w zasadzie mam luzy wszędzie poza amortyzatorem :) Żart wszystko siędobrze trzyma oza klamkami i przerzutką tył :] A nadal czekam na pedały i buty mam nadzieję że poczta jutro pracuje.

Napisano

Dzisiaj leader zyskał : Stery VP-A42E ,czarny koszyk KBIX ,licznik Trelock FC-304. Pięknie :) ..w planach jeszcze zacisk podsiodłowy na imbus ,oraz nowe klocki.

Napisano

A moj LF zyskal tylko nowy smar w amorze bo sie okazalo ze stary (litowy) wyzera magnezowe golenie i trzeba bylo dzialac :P

dostalby nowe pedaly i hamulce jakbym mial zbedne jakies 1500 zl, a ze nie mam nawet 50 to Lisek musi zapomnec ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...