michaelo Napisano 3 Kwietnia 2006 Napisano 3 Kwietnia 2006 a takie pytanko czy po skróceniu łańcucha powinno go starczać na przełozenie 3:1 czyli na 2 najwieksze zebatki ??
ralf Napisano 3 Kwietnia 2006 Napisano 3 Kwietnia 2006 no nieźle go ubrudziłeś, ciekawe kiedy mój taki bedzie, musze kiedys jak bede miał juz go gotowego wybrac w jakas ochdna pogode do lasu i nie zwracac uwagi na zadne błoto, to tez tak bedzie wygladał no raczej powinno starczyc, ale na takich przełożeniach to raczej lepiej byłoby nie jeździc
michaelo Napisano 3 Kwietnia 2006 Napisano 3 Kwietnia 2006 Czy wszystkie spreżyny w deorku sa regulowane ?? a naliczyłem 3 bo ta od wózka jest cos słaba P.S dostałem katalog razem ze smyczką
Robert Napisano 4 Kwietnia 2006 Autor Napisano 4 Kwietnia 2006 Każdy dostaje smycz poza Spiderem A dzisiaj chyba dostane opony i w końcu pośmigam
Ogór Napisano 4 Kwietnia 2006 Napisano 4 Kwietnia 2006 dżendobry :D od 31.03.2006 stałem sie szczesliwym posiadaczem Leader Foxa wybor padl na Dragstara mam nadzieje ze bede zadowolony fotki w sygnaturze
ralf Napisano 4 Kwietnia 2006 Napisano 4 Kwietnia 2006 na pewno bedziesz zadowolony czekamy na fotki całego roweru
Ogór Napisano 4 Kwietnia 2006 Napisano 4 Kwietnia 2006 na pewno bedziesz zadowolony czekamy na fotki całego roweru prawde mowiac juz jestem zadowolony :D:D i chce juz jezdzic ;( ;( ale brakuje kilu czesci ale moze do konca kwietnia sie uda zlozyc machine
Spider Napisano 5 Kwietnia 2006 Napisano 5 Kwietnia 2006 No to fajnie Ogór ,ja zamiast smyczy dostałem czapkę Vetta ,w sumie lepszy prezent ale ja baseballówek i tak nie noszę (leży w szafie) ,jeśli jest ktoś zainteresowany kupnem owej czapeczki ,pisać pw.
Robert Napisano 6 Kwietnia 2006 Autor Napisano 6 Kwietnia 2006 Mi się smycz przyda bo nie mam gdzie wozić kluczy od piwnicy na rowerze a tak będą na smyczy schowane pod bluzą
Ogór Napisano 6 Kwietnia 2006 Napisano 6 Kwietnia 2006 zakupilem sobie disiaj stery no i kupilem sobie accenty tylko powedzcie mi czy jak juz wszystko mam wlozone bo ta "przykrywka" z napisami aheadset to czy mam ja wbic jak najmocniej ?? np. młotkiem czy zamontowac podkladke i przyciagnac to ??:> prosze o szybka odp bo nie wiem co zrobic a amor mi sie tak nieladnie rusza jakby mial luzy
Mod Team Odi Napisano 6 Kwietnia 2006 Mod Team Napisano 6 Kwietnia 2006 Ogór z opisu wnioskuję, że nie bardzo wiesz co i jak więc dobra rada - udaj się z tym do serwisu. Miski od sterów już wcisnąłeś? To nie jest prosta sprawa i lepiej nie ryzykować.
ralf Napisano 6 Kwietnia 2006 Napisano 6 Kwietnia 2006 ja tez mam stery accenta, i mi ta przykrywka lekko wchodziła, na to podkładki, mostek i dociągasz kapsel, zakrecasz mostek i koniec, a moze jakies nieróznosci sa na tej "przykrywce" i temu nie chce wchodzic zważyłem dzisiaj tylne koło, wyszło mi ze wazy ok.2500gram, to z wszystkich informacji z neta wynika ze samo koło waży 1190g, to czyli ze opona CST 1,95 i detka Rubena oraz opaska waża 1300g, z tego bedzie jakies 1100g opona :029: normalnie chyba ide te opony zaraz spalić, chyba je wymontuje i kupie IRC Mythos 1,95, ktore waza chyba 550g, czyli na samych oponkach bede ponad 1kg do przodu a wydawalo mi sie ze nie sa az takie ciezkie te CST :lol:
Puma [JFK] Napisano 6 Kwietnia 2006 Napisano 6 Kwietnia 2006 Chyba coś pokręciłeś bo w tej wadze zawiera się jeszcze zacisk i kaseta czyli w sumie 300-350 g
ralf Napisano 6 Kwietnia 2006 Napisano 6 Kwietnia 2006 ale bez kasety piasta z zaciskiem ok. 465g szprychy: ok. 215g obrecz: 510g to razem bedzie: 1190g to na opone, detke i opaske zostaje 1310g :lol: :lol: no chyba ze moze jakies ciezkie powietrze mam w detkach to wychodzi ze opona wazy sporo ponad 1kg
Spider Napisano 6 Kwietnia 2006 Napisano 6 Kwietnia 2006 Kup mythosy XC II 1,95 na allegro -83,99zł komplet..nei bedziesz żałował
ralf Napisano 6 Kwietnia 2006 Napisano 6 Kwietnia 2006 no własnie je bede kupował, tylko nie ma teraz kompletu na allegro, ale i tak na razie nie mam kasy i musze te od kombajna zajeździc
Robert Napisano 7 Kwietnia 2006 Autor Napisano 7 Kwietnia 2006 U mnie nadal nie zapowiada się na jazde bo musze jeszcze zakonserwować piasty i przerzutki może wybiore się w weekend
michaelo Napisano 7 Kwietnia 2006 Napisano 7 Kwietnia 2006 Ralf całkowicie sie zgadzam z Tobą musimy spalic te oponki na polu albo jak najszybciej je zajechać mam ten sam problem wagowy samo koło tylnie z piastą LX na obreczy vuelta i szprychy waży niewiele ponad kilogram czyli dla mnie mega lekkie ~1100g no ale razem z kultowymi CST i revelacyjnami detkami innova to już 2450g wiec klamot straszy z tak dobrego koła z przednim jest podobnie ale to jest nieco lżejsze z wzgledu na piaste Moze jakieś conti sobie lajsne na nastepny sezon :]
Mod Team Odi Napisano 7 Kwietnia 2006 Mod Team Napisano 7 Kwietnia 2006 Wprawdzie ja mam Meridkę a nie LF ale mam ten sam problem co wy panowie. Cudowne oponki CST :angry: Moje ważą 880g/szt.
Robert Napisano 7 Kwietnia 2006 Autor Napisano 7 Kwietnia 2006 Ja dzisiaj zakonserwowałem piasty, a stracony tydzień nadrobię jutro
ralf Napisano 7 Kwietnia 2006 Napisano 7 Kwietnia 2006 ja to mam nadzieje ze je wytre do czerwca i kupuje cos ok. 500-600g ale te oponki sa nawet spoko jak za cene 21zł za sztuke, tylko szkoda ze takie ciężkie
michaelo Napisano 7 Kwietnia 2006 Napisano 7 Kwietnia 2006 Uu to przedrożyłeś ja dałem po 18 zetka ale faktycznie wygladają na porzadne i niczego sobie tylko ze ta waga nie wiem co z jakościa al musza byc lepsze od moich tygrysów w starym biku
ralf Napisano 7 Kwietnia 2006 Napisano 7 Kwietnia 2006 no to moze i przepłaciłem, ale kupiłem je w sklepie, gdzie chyba nie wiedzieli sami ile kosztuja, bo kupiłem na tył za 21.5zł, po czym za 20 minut przyjechałem i kupiłem za 21zł ale bede robił wszytko zeby je jak najszybciej zedrzec, ciekawe ile wytrzymia
mrpawel Napisano 8 Kwietnia 2006 Napisano 8 Kwietnia 2006 nciekawe ile wytrzymia to zależy tylko i wyłącznie od Ciebie :twisted: :twisted: :twisted: Mi w pierwszym rowerze ( wigry 3 ) opona z tyłu na góra mieisiąc starczała A jeździłem może 1/5 tego co teraz ehh dzieciństwo i każdy wiraż pokonywany 'z piskiem' To były lata :030:
Robert Napisano 8 Kwietnia 2006 Autor Napisano 8 Kwietnia 2006 Oj tak te ostre chamowania teraz żal mi opon no chyba że chamowanie kompletnie awaryjne
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.