Skocz do zawartości

Leader Fox Team !!

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wszystko zależy od tego czy dystrybutorowi spodoba się wzór, jeżeli nie sprowadzam koszulke z Czech, jak by co napiszę bym ściągnął kilka, taniej by wyszło z przesyłką :)

Napisano

Jutro ma wpłynąc do mnie kasa i zakupuje kółka ,kasetę sram 5.0 ,korbę alivio 04 ,pedały vp-platformy zmienne piny ,oraz maneteczki. Max za 2 tyg bike będzie gotowy huuuura!! :D oczywiście dam fotki tego jedynego (chyba) Factora na forum.

Napisano

A ja postaram się jak najszybciej zakupićrame, ale do ego będe musiał kupić nowe hamulce i koła bo nie mam jak założyć tarcz

Napisano

a czy ktos z was próbował zamontowac drugi bidon, bo chyba do tego służą te dwie śruby:

p12800267zt.th.jpg

bo próbowałem zamontowac drugi bidon i nie zmiesci sie, chyba tylko pompke tu przykrece, a tak chciałem miec dwa koszyki na bidon :angry:

• Mod Team
Napisano

Nie wiem jak jest w LF ale w niektórych ramach zależy to od konkretnego koszyka/bidonu. Może spróbuj w sklepie poprzymierzać różne.

• Mod Team
Napisano

Miałem podobny problemik. W Mattsie 16" i tak mam miejsce na tylko 1 bidon, ale żeby przykręcić przerzutkę down swing musiałem usunąć tą piękną aluminiową naklejkę:

20505105zg.th.jpg

Walnę sobie ją niżej chyba (prawie na samym dole).

Napisano

no własnie tez mi sie wydaje ze bedzie trzeba przerzutke przykrecic miedzy nimi, ale moze jakos sie bedzie dało upchac, jakies podkładki dać albo cos, pokombinuje jak kupie przerzutke i bidon, na pewno da sie cos zrobic.

Napisano

U mnie można mimo że jest tam przerzutka, wystarczy wziąć jako podkładkie 4 rolki od łańcucha po dwie na każdą śrubę i koszyk ładnie można przykręcić.

Napisano

no zawsze jezdziłem z butelka 1,5 litra, i nie wiem czy nie bede dalej tak jezdził, ale z bidonem to sie tak bardziej rasowo wygląda ;)

• Mod Team
Napisano

Eeeee jakoś nie wyobrażam sobie podczas jazdy wyciągać jedną ręką 1,5l butelkę, odkręcać ją itp. Na dłuższe trasy chyba najlepiej 2 bidony albo camelbak.

Napisano

plecaka tez nie lubię, zwłaszcza w upały, ale najczęściej jestem skazany na niego, chyba ze gdzieś niedaleko to kase komóre i aparat do torby w rowerze upchne

• Mod Team
Napisano

Też jestem zwolennikiem typowo rowerowych, wygodnych plecaków. Nie zawsze wszystko można zabrać w saszetkę rowerową. Np. jadąc do babci na wieć na 2-3 dni trzebaby mieć ubrania na zmianę, buty a więc placaczek się przyda. Sam mam zamiar wkrótce kupić jakiś rowerowy plecak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...