Skocz do zawartości

[Ciekawe ostrokołowe aukcje] allegro i ebay oraz sklepy internetowe II

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

bardziej chodziło mi o pierwsze stwierdzenie - zayebiaszcza.

1 - na zdjęciu z allegro jest moja exkiera. jak ją zobaczyłem w przesyłce to tak przestraszyłem się jej brzydotą, że szybko ją sprzedałem:]

2 - kierę kupiłem jako torową i jakoś nie jestem przekonany, że jest to kiera do przełajki, tylko takie brzydkie kaczątko

Napisano

Czy ktoś kto dłużej siedzi w temacie może mi pomóc wypisując tu linki do fixowych sklepow ? Najlepiej z Polandii, ale jak jest jakiś zagraniczny z którego opłaca się ściągać to też mile widziany :blink:

Linki w przyklejonych chyba nie są zbyt aktualne.

Napisano

To ruskie torowe piasty są.

Potwierdzam. 2 lata temu były po 200zł, ale jak się pytałem czółenia w sklepie to nawet on ich nie polecał ; )

Napisano

Miałem materiałówkę, fajnie wyglądała, dobrze się trzymała szosy, gruby grzbiet, ale poległa jak zwykle od wysuszenia. Dodam, że zimówki w moim blachosmrodzie mam tej samej firmy. Ktoś mi ostatnio powiedział, że ona się ceni 100 normalnie, więc albo sprzedawca nie wie co ma, albo trafiłem na ignoranta:)

Będziesz zamawiał, to daj cynę, może się dołożę i zaoszczędzimy na wysyłce.

Pomyłka, to na tej jeździłem:

http://allegro.pl/vredestein-fortezza-tri-comp-12-bar-szos-mph-elite-i1329358953.html

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...