Skocz do zawartości

[Sport] jakie jeszcze oprócz rowerów?

Eper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

@UP

Pixon w poprzedniej stronie wlasnie pisal, ze salsa w parach, wiec mozna bylo sie domyslic:P

Co do sportu, to ktos stosuje diety? Nie tylko na spalanie tkanki, ale takze na mase/rzezba(to bardziej pod kulturystyke).

• Mod Team
Napisano

Zimą łyżwy i kąpiele morsów, a od niedawna dodatkowo rolki :) Kocham sport i muszę coś robić dlatego wynajduję sobie tyle zajęć. Niedawno były jeszcze sporadyczne mecze piłki nożnej, ale na własnej skórze przekonałem się, że to bardzo kontuzyjne i zrezygnowałem.

Napisano

Eh, moim sportem wyczynowym jest przełączanie prog. w TV ale może po wakacjach wkoncu zaczne biegać i cos z miąchami.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Pale papierosy :D Co najmniej paczke dziennie wiec niemal wyczynowo ;)

Ja właśnie rzuciłem / od lutego tego roku/. Zły nałóg. Przez to, aby nie wrócić zacząłem biegać /przerobiłem już półmaraton/ fajna sprawa. Dodatkowo 2x w tygodniu siłownia.

Napisano

mklos1

Rolki fajna sprawa, jednak u mnie w okolicy jest jedna dobra droga moze ma z 3km na ktorej da sie pojezdzic i miec z tego frajde, reszta to dziury, wiec nie ma zbyt wiele radosci w ciaglym wpadaniu lub omijaniu.

• 2 tygodnie później...
Napisano

A ktos z forumowiczów przerzuca zelazo- kulturystyka lub podobne dyscypliny? Ciezko troszke polaczyc to z rowerem, ale warto nawet dla samego treningu.

Ja właśnie wróciłem po roku przerwy : P wcześniej przez 1,5 byłem na siłce 3/4/5 razy tygodniowo. Ale to czysta amatorszczyzna.

Napisano

3 razy dla amatora ok, potem 4 razy jak ktos juz jest zaawansowany ale zeby az 5 razy chodzic to juz troche przegiecie- latwo sie zacwiczyc, tym bardziej jak jezdzisz na rowerze.

Jakim planem jedziesz? Masz dietke? Pozdrowienia! :icon_wink:

Napisano

3 razy dla amatora ok, potem 4 razy jak ktos juz jest zaawansowany ale zeby az 5 razy chodzic to juz troche przegiecie- latwo sie zacwiczyc, tym bardziej jak jezdzisz na rowerze.

Jakim planem jedziesz? Masz dietke? Pozdrowienia! :icon_wink:

No właśnie niestety mój rower podupadł znacząco w międzyczasie : ( zresztą przeważnie chodziłem 4 razy, 5 to były pojedyncze rzuty, gdy człowiek po prostu musiał iść, ze zwykłej głupiej ochoty : ) w tej chwili planu i dietki brak, po prostu staram się w sobie zaszczepić stare chęci, reszta sama przyjdzie : )

Napisano

sporadycznie... szachy :P

a jak sie uda kumpla namowic to zaczne niedlugo "siłkę" w sumie to nie wiem jak to sobie wyobrażam, ale póki będzie jeszcze ciepło to będę chciał dojeżdzać tam rowerem (jest ponad 10km :P)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...