Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

to cudo jest bardzo ciekawe :)

ofertanw.png

Osobiście nie lubię śledzi. :P

Powinieneś napisać, że chodzi ci o rower, który znajduje się w tej ofercie, bo nie wszyscy to wiedzą. ;)

Napisano

Ten rower to bestia do połykania kilometrów w końcu nie każdy może zwać się "TIGER" i mieć 18 biegów, przecież downhill'owcy jeżdżący na nim nie potrzebują więcej .. :D

Napisano

Wklejajcie linki do dziwnych aukcji (uszkodzone rowery, źle zamontowane części itp.) a później zadajcie pytanie sprzedającemu odnośnie defektu. Zobaczymy co odpowiedzą. Niektóre odpowiedzi mogą być fajne.

Napisano

Heh, ja otrzymałem info, że na "1000 % jest to carbon", a wzór na ramie to tylko "uwydatniona struktura materiału" :whistling: Jednak sprzedawca zaznaczył, że aukcja została wystawiona na prośbę kolegi i on tylko przekazuje jego (kolegi) informacje ;)

Napisano

mnie się wydaje, ze to jest rama karbonowa starego typu. Proste rurki z carbonu łączone mufami z aluminium, albo stali. W tym wypadku: tam gdzie jest czarne to metal, a tam gdzie jest ta "łuska" to karbon.

Napisano

Zadałem pytanie sprzedającemu i dostałem dziś odpowiedź

dLATEGO ZE W SKLEPIE TAK ROWERY STOJA, A ON JEST NOWY TYLE ZE STOJI I NIE BYL używANY

Ciekawe czy rodzice wiedzą, że sprzedaje rower na allegro:)

Napisano

[...] reszta to ekstra dodatek"

Chyba po prostu chce się zabezpieczyć przed reklamacją, jeśli któraś z tych rzeczy byłaby niesprawna :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...