Skocz do zawartości

[rower] jaki rower dla początkującego, ale wymagającego?

semper13

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przeglądając strony www z rowerami (sklepy, porównywarki) możemy się spotkać z opiniami o produkcie. Zastanawiam się nad wiarygodnością tych ocen. Czy wy po zakupie zamieszczacie gdzieś takie oceny o waszym rowerze? Można się nimi sugerować? Czy są to raczej "opinie" właściciela sklepu. Jeśli chodzi o mnie, to ja raczej nie zamieszczam takich ocen, chyba że właśnie na jakimś forum.

Napisano

Przeglądając strony www z rowerami (sklepy, porównywarki) możemy się spotkać z opiniami o produkcie. Zastanawiam się nad wiarygodnością tych ocen. Czy wy po zakupie zamieszczacie gdzieś takie oceny o waszym rowerze? Można się nimi sugerować? Czy są to raczej "opinie" właściciela sklepu. Jeśli chodzi o mnie, to ja raczej nie zamieszczam takich ocen, chyba że właśnie na jakimś forum.

Ja tam uważam żę takie opinie nie są zawsze obiektywne, przeważnie gdy kupujesz nowy rower nawet po trzech latach za podobne pieniądze i tak będzie on lepszy od poprzednika - opinie te mają sens tylko wtedy gdy ktoś ma styczność z rowerami non-stop, a to w przypadku różnych serwisów informaujących nas o opiniach do produktów bardzo rzadko się zdarza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...