wiktor95 Napisano 29 Marca 2010 Napisano 29 Marca 2010 Mam takie pytanie do tych którzy startowali w maratonie : Gdy już stanę na starcie to potem skąd będę wiedział w którą stronę ruszyć na dystans np. mini by czasem się nie pomylić i nie jechać np. Mega ?? z góry dziękuje za Odpowiedź
fotobiker Napisano 29 Marca 2010 Napisano 29 Marca 2010 Na trasie przy rozjazdach różnych dystnsów zawsze sa strzałki, poza tym najczęściej kolor numerów dla każdego dystansu jest inny, więc po prostu jedziesz za swoimi
evo07 Napisano 29 Marca 2010 Napisano 29 Marca 2010 na pierwszym maratonie nie tak łatwo jechać za 'swoimi' przynajmniej ja jechałem swoje i tylko na oznakowanie patrzałem:)
kosciczek Napisano 29 Marca 2010 Napisano 29 Marca 2010 Hmm pamiętam swój pierwszy start i też miałem podobne obawy co Ty. Całe szczęście obawy te się nie sprawdziły i na maratonach nie jest tak źle. Na rozjazdach są strzałki gdzie masz jechać, albo tak jak pisał fotobiker jedziesz za swoimi. Jednak po dwóch latach startów mogę powiedzieć że czasami maratony są niewystarczająco oznakowane i trzeba uważać, ale naprawdę sporadycznie. życzę powodzenia w zbliżających się startach.
Drozdzu5 Napisano 29 Marca 2010 Napisano 29 Marca 2010 To ja jeszcze dodam, że najczęsciej jest tak, że na trasie będziesz też mieć wcześniej informację, że np. za 400 metrów jest rozjazd, co powinno wzbudzić Twoją czujność.
netta1987 Napisano 29 Marca 2010 Napisano 29 Marca 2010 To ja jeszcze dodam, że najczęsciej jest tak, że na trasie będziesz też mieć wcześniej informację, że np. za 400 metrów jest rozjazd, co powinno wzbudzić Twoją czujność. tu nie za wszystkich maratonach ale nawet jak pomylisz i pojedziesz na dłuższy dystans to będziesz miał radochę
wiktor95 Napisano 29 Marca 2010 Autor Napisano 29 Marca 2010 dzięki za pomoc a tak poza tym to 10.04 wybieram się właśnie do dolska na owy maraton
Klosiu Napisano 29 Marca 2010 Napisano 29 Marca 2010 W Dolsku jest prosto, rozjazd mniej wiecej po 3-4 km, 500m po minieciu jeziora po prawej. Mega bedzie odbijac pod katem prostym w prawo, mini pojedzie prosto. Czytanie mapek sie klania http://mtb.webworld.pl/download/dolsk.jpg
wiktor95 Napisano 30 Marca 2010 Autor Napisano 30 Marca 2010 Dzięki nigdzie nie mogłem znaleźć tej mapki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.