Skocz do zawartości

Author Racing Club!!

Żbik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z tego, co pamiętam to około 1,5 kg, ale nie mam możliwości wejśc na strone Velo teraz, bo mi w pracy niektóre strony zablokowali :)

Napisano

Doszly w koncu rogi, wlasnie je zamontowalem. Fotki strzele jutro rano bo juz nie mam sil dzisiaj. Powiem Wam ze o wiele lepiej :)

Napisano

łeee to nuuudy :) Ja zakup kiery odkładam na za miesiąc (w najlepszym wypadku). W tym miesiącu czeka mnie chyba zakup opon na wyjazd w góry :)

Napisano

Ja też nic nie kupie :) (mam nadzieje że sie nic nie zepsuje, a suport już zaczął strzelać), zbieram na nowy rower

U mnie mocno naciagnalem domowe fundusze, wiec ... przerwa ;)

Napisano

Ja żeby jak najszybciej miec ten rower to pół dnia siedze w ogrodzie i zbieram czereśnie :) a potem je sprzedaje. Będziecie widzieli jakiegoś fajnego używanego authorka do 2,5 tysiąca złociszy to napiszcie ;)

Napisano

Ja zbieram na nową korbę, sztycę, przerzutkę tylną i manetki... Ale to na razie... Potem chcę zmienić heble na jakieś porządne. Czyli hmm... z 3 tys. zł potrzebuję ;)

Napisano

Malik: fajnie wygląda z tymi rogami :rolleyes:. Ale ja i tak uznaję, że rower ma jeździć nie wyglądać ;)

A ja uznaje ze te dwie rzeczy mozna polaczyc i czerpac podwojna radosc.

dsc_3763qcua.jpg

dsc_3766acc7.jpg

dsc_37675g9u.jpg

dsc_3769je9p.jpg

dsc_37739edt.jpg

Napisano

Kapsel jak zobaczylem to pomyslalem ze musze go miec ;) Wyglada super. Jutro jazda w teren i sprawdzian rogow :thumbsup:

PS.

Zaciski sa black :confused:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...