Serek_s91 Napisano 30 Lipca 2005 Napisano 30 Lipca 2005 No pewnie :] Jak mnie przyjeli to ciebie też muszą :grin: Bo w giantach jest to coś :wink:
Schwefel Napisano 31 Lipca 2005 Napisano 31 Lipca 2005 Pewnie, że przyjmujemy. Damian a jaki rocznik tego bika?
DamianYukon Napisano 31 Lipca 2005 Napisano 31 Lipca 2005 2005 kupilem go tydzien temu P.S-a moze tu mi ktos powie co oni robia z rowerem na przegladzie??
von Lauenberg Napisano 31 Lipca 2005 Napisano 31 Lipca 2005 Regulują przerzutki i hamulce, sprawdzają dokręcenie śrub np w korbie, dociągają szprychy, przyjmują reklamacje :eek: Wszystko to oczywiście teoretycznie, mój sklep nie robi przeglądów, mówią, że "nie trzeba, my i tak jakby co pomożemy". Rzeczywiście pomagają, ale jednak...
DamianYukon Napisano 31 Lipca 2005 Napisano 31 Lipca 2005 dzieki za odpowiedz.mam nadzieje ze mi wyreguluja przednia przerzutke... a co myslicie o tym ze powinienem miec kierownice alu(tak pisze w katalogu) a mam z metalu??wspomniec im o tym na przegladzie??
Schwefel Napisano 31 Lipca 2005 Napisano 31 Lipca 2005 Pewnie, że o tym wspomnieć :dev2: Najpierw sprawdź magnesem żeby sobie siary nie zrobić w serwisie.
DamianYukon Napisano 31 Lipca 2005 Napisano 31 Lipca 2005 no własnie juz sprawdzalem i przyciaga jak niewiem co...a wszedzie pisze ze ma miec alu :x juz ja im powiem... :cool: P.S-a wy jakie macie kierki w swoich Giantach????????????????
Schwefel Napisano 31 Lipca 2005 Napisano 31 Lipca 2005 Tomiko Jak będziesz na gg to się odezwij, bo jest ważna sprawa.
DaRochee Napisano 31 Lipca 2005 Napisano 31 Lipca 2005 podajcie dokladny adres giantclubu :?: aha a gdzie nagłówek strony i jeszcze jedno, rejestrowalem się niedawno jeszcze na tej poprzedniej i teraz nie ma mnie w bazie czyli muszę od nowa się zarejestrować :?:
Schwefel Napisano 31 Lipca 2005 Napisano 31 Lipca 2005 Giant Club Site Niestety musisz się zarejestrować na nowo bo strona jest na innym serwerze i wogóle nowa i w innym systemie. Wszyscy członkowie klubu proszeni są o rejestrację pod tym
DamianYukon Napisano 31 Lipca 2005 Napisano 31 Lipca 2005 hmm jak na razie malo rozbudowana jest ta stronka ale mysle ze z czasem sie rozwinie :grin:
Schwefel Napisano 31 Lipca 2005 Napisano 31 Lipca 2005 Jak na 12h od instalacji jej to chyba może być :wink:
Mały Napisano 31 Lipca 2005 Napisano 31 Lipca 2005 a wszedzie pisze ze ma miec alu juz ja im powiem... P.S-a wy jakie macie kierki w swoich Giantach???????????????? No właśnie ja też miałem stalową w Yukonie (2004), a pisało, że alu, ale na szceście już ją zmieniłem, ale i tak niespodziewałem sie, że ta stara stalowa może być tak ciężka :-o
Blue Napisano 31 Lipca 2005 Autor Napisano 31 Lipca 2005 Hmm ale mnie nastraszyliscie ... nie mysalelm wogole o wymianie kiery,a tu takie klocki ;p...trza sprawdzic ,ale pewnie tez jest stalowa :/.
Crackunim Napisano 31 Lipca 2005 Napisano 31 Lipca 2005 Witam! Przeczytałem cały temat i doszedłem do wniosku, że chciałbym się zapisać do Fan Clubu Gianta. Posiadam dokładnie siedmio dniowy rowerek Giant :wink: model Rincon Disc 2oo5. Rowerek posiada ramę 19,5'' a moje 'parametry' to ; wzrost 176 centymetrów, waga 54 kilogramy. Czy przyjmiecie mnie do klubu? Mam pytanie [być może nie doczytałem], ale czy organizujecie jakieś spotkania, zloty lub coś w tym rodziaju? I na koniec moja sugestia [to może też przeoczyłem..] myślę, że dobrym pomysłem byłoby organizowanie jakieś aukcji/wymian internetowych, na których członkowie klubu mogliby kupować/wymieniać się między sobą częściami Gianta.. Co wy na to? Jeszcze raz proszę o przyjęcie, pozdrawiam, Crackunim.
Blue Napisano 31 Lipca 2005 Autor Napisano 31 Lipca 2005 1. przyjmiemy Cie ;p jak kazdego zarejestrowanego z giantem ;p 2. nie ma sensu robic tej giełdy tylko dla gianta, a na tym 4um jest dział do sprzedazy i kupna przedmiotów.
DamianYukon Napisano 31 Lipca 2005 Napisano 31 Lipca 2005 jakie macie kiery w swoich GIANTACH-blue??crackunim???? jak Ci sie sprawuje tarcza crackunim????tez mialem kupic rincona disca..ale sprzedawcy namowili mnie na yukona twierdzac ze hamucle w obu przypadkach hamuja tak samo..
Blue Napisano 31 Lipca 2005 Autor Napisano 31 Lipca 2005 kiera gieta chig cheng czy jakos tak nei wiem smieszna nazwa[na stronie jest]. Ja nie mam rincona disca tylko na v-kach .
DaRochee Napisano 31 Lipca 2005 Napisano 31 Lipca 2005 kiera gieta chig cheng czy jakos tak nei wiem smieszna nazwa krótka, gięta i do dupy,...szybko zmieniłem na amoebe race proven , ale też dość dawno
Blue Napisano 1 Sierpnia 2005 Autor Napisano 1 Sierpnia 2005 620mm to krótka?????? ... ee ? a model/firma kiery to Yih Cheng blehehe . Ja tam na razie nie narzekam ;P... tzn wogole to w tym rowerze nie bylo nic od poczatku dobrego procz moze ramy , hamulców i przezutek[puki co ].
DamianYukon Napisano 1 Sierpnia 2005 Napisano 1 Sierpnia 2005 ale macie alu czy nie??????mnie tam odpowiada nawet ta kierka byle byla lzejsza...
Crackunim Napisano 1 Sierpnia 2005 Napisano 1 Sierpnia 2005 Witam! Po pierwszę dziękuję za przyjęcie do klubu. Blue, chyba masz rację, co do mojego pomysłu z auckją. DamianYukon; posidam kierownicę Alu, czarna gięta Aricle, 600/620 mm. Co to hamulca tarczowego, to nie miałem jeszcze zbutnio okazji go dotrzeć, przez te upały [ale dzisiaj na pewno wyjdę sobie pojeździć]. Co do mojego Gianta uważam, że za te pieniądze [rowerek został przeceniony z 1799 złotych na 1399 złotych] jest to dobry sprzęt. Jedyne na co mogę w nim narzekać to amortyzator, [sR Suntour XC-60, 75 mm] który powiedzmy sobie jest... nienajlepszy.. :| Mam ciągle jedno nurtujące mnie pytanie; czy organizujecie jakieś spotkania, czy coś w tym rodzaju? DamianYukon, mam do Ciebie jeszcze jedno pytanie; jak Ci się sprawuje twój Giant? Czy ktoś z was ma tutaj Gianta Stiletto [mogę się pochwalić, że jeździłem na nim i jestem pod wrażeniem ] Pozdrawiam, Crackunim.
DamianYukon Napisano 1 Sierpnia 2005 Napisano 1 Sierpnia 2005 hmm crackunim jak mi sie sprawuje?pisalem o tym w dziale"testy rowerów czy jakos tak" ale moge ci jeszcze raz powiedziec-wiec tak ogolnie to niemam do niczego zarzutow -amor troche twardy i ten teflon zaczal schodzic.. -nieraz denerwuje mnie przednia przerzutka(acera) -tylnia sprawuje sie ok(deore) -hamulce jak najbardziej mnie zadawalaja -najbardziej zly jestem na ta kierownice :evil: ja u siebie niemialem zadnych przecen..rincon disc kosztowal 1800...a yukon 1850..
Mod Team Maniak Napisano 1 Sierpnia 2005 Mod Team Napisano 1 Sierpnia 2005 wogle giant cos teraz namieszał z tymi kierowenicami.. wczęsniej wsadzali proste a teraz daja wieśniaki gięte :?
Schwefel Napisano 1 Sierpnia 2005 Napisano 1 Sierpnia 2005 Ja mam Bouldera D/S 2 z 2003 roku i też mam giętą kierę P.S. Ja tam wolę gięte niż proste
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.