Skocz do zawartości

Giant-the best bikes Club :P

Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jeszcze kiedys, dawno temu jezdzilem na Ginacie sierra rocznik 1996.   To byl dopiero sprzet :)

To były wcześniej modele Sierry :?; nie wiedziałem :shock: Później jakoś zniknął ten model i dopiero na 2005 rok jest znowu dostępny.

Napisano

Ja mam gianta terrago '04 i jestem zadowolony z niego...nawet baardzo...

Jest na tym forum ktos z rejonu konina kto organizuje jakies wyprawy rowerowe??czekam na odpowiedz...

Napisano
Napisano

chciałbym ogłosic ze strona giant clubu jest w budowie!! Maroani gratuluje roweru :]

PS: Potrzebujemy dobrego grafika (chetni niech piszą do mnie na gg! 1936966)

Napisano

A teraz mały sabotaż:

Merida rox!!!

Taki joke- nie przejmujcie się :) Ja mogę coś się grafą pobawić tylko bardziej 3d niż 2d......

Pozdro.....giant'owcy

P.S Merdia i tak rulezzzz

Taki joke- nie przejmujcie się

Napisano

U mnie na wspólnym przedpokoju parkuje Merida i Giant i się nie gryzą :wink:

GIANT RULEZ :mrgreen: :dev2:

Musimy więcej osób znaleźć z Giantami bo Meridziaki nas dogonią :idea:

Napisano

To mnie tutaj też dopiszcie- Giant GSR 400 '95 zmodernizowany:

- przerzutka przód- LX '92 (trzyma się lepiej niż zeszłoroczne modele ;-))

- przerzutka tył- LX' 98 (j.w.)

- manetki- LX '98 (w.j.w.)

- kaseta- STX RC 8-speed (czeka ją modernizacja ;-))

- hample- Acera '00

PS: Fajnie jest być w dwóch klubach ;-)

Pozdrówko ALL BIKERSI :) 8)

Napisano

giant8eg.jpg

Jeszcze pokombinuje. To takie logo klubu na szybko (bardzo) :wink: Aha mogę pomóc w robieniu strony klubu - moje gg w profilu :mrgreen: Aaa ten adres co widnieje na logo to w każdej chwili może być klubowy - na razie wchodzi na nasz temat na forum ale wszystko można zmienić. Alias darmowy i bez reklamówek.

Napisano

Troszke niezrozumiałem :oops: Nie, myślałem że chłopcy jeszcze adresu nie mają i w ogóle jeszcze nic niegotowe ale po zrobienu tego zagadał do mnie klubowicz Tomiko i wszytsko się wyjaśniło :) Stronka jest w robocie ale juz mozna odwiedzać. Tylko z tym adresem to by było dobrze był jak by był krótszy taki jak na tym logo/banerku moim bo aktualny jest jak dla mnie dlugaśny ale nie wiem czy mogę pisać :wink: Niech się twórcy strony wypowiedzą. Ten adres :arrow: www.giant.4.pl kieruje na razie do tego tematu forum jak już pisałem. Jak komuś to przeszkadza to niech do mnie piszę to się usunie to ;-)

Napisano

Mam pomysła :mrgreen: Może każdy z nas oczywiście chętny :wink: napisze coś o swoim rowerze jakąś krótką recenzje/teścik i wrzuci się to na stronę klubu :idea:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...