Blue Napisano 26 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Blue zaopatrz sie w dużo bandarzy hehehe a ty w 5 kg pomidorow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Może chłopcy z Gianta znajda jakiegos innego zawodnika, bo tymczasem tylko fryta sie liczy kochamy Was !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Blue spoko pomidory już są w lodówce a to miał być pojedynek na kalty a nie na pomidory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 26 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 no tak ... wez ze soba Jade hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 To nie masz szans z nami Jade ma bardzo celne oko musisz sobie kogos dosztukowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 26 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 ekhem nie martw sie Blue Team jest najlepszy w rzucaniu pomidorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 No nie wiem bez szwanku z tego pojedynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Ja moge chetnie wziać udzial w rzucaniu, ale na odleglosc :twisted: . stawiam 3do1 na siebie :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghostwell Napisano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Może chłopcy z Gianta znajda jakiegos innego zawodnika, bo tymczasem tylko fryta sie liczy kochamy Was !!! Jak to Fryta tylko sie liczy?? Jest wazny ale rownie warzny jest kazdy inny kto jezdzi na Giancie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobry Napisano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 a fryta gdzies zniknal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Jestem,jestem-spoko :wink: Obserwuję przebieg akcji :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kosta Napisano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Ja też mam Gianta i 176cm, 64 kg nie zwojuję wiele, ale plis przyjmijcie i mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 27 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 oka ;P to mamy: Zrzeszeni: 1.Blue 2.fryta 3.Tooreck 4.piotrek_c8 5.Ghostwell 6.Mieciu 7.Justynka 8.dobry 9.kosta[zarejestruj sie! ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 No kurde jeste was troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Nie liczy się ilość, a jakość :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_c8 Napisano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 no jasne ze tak heh,ej kurde bo zgłupiałem od czego jest skrót DH od dirta???????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 DH - Downhill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 29 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Nie liczy się ilość, a jakość :twisted: Uwazxaj bo nasle na Ciebie Związek Ochrony Praw Pomidorow za obdzieranie ich ze skorki i skonczy sie dzien dziecka :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Obdzieranie to jest nic w porównaniu z tym co ty z nimi później robisz :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 29 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Cicho :oops: :evil: :wink: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Szczegółów nie zdradzam, bo nie nadaje sie do publikacji :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bohmi Napisano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Ja mam gianta i chętnie sie przyłącze mam 172 cm wzrostu i 63 kg wagi. Przyjmiecie mnie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Witam Bohmi w klubie Gianta Jesteś 10, bo Kosta widzę że się zarejestrował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_c8 Napisano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 ej to DJ -to skrót od DIRT JUMPINGA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 http://www.giant-bicycles.com/pl/050.000.0...eID=050.200.100 Poczytajcie sobie o ramach w Giantach - tylko dlaczego one takie drogie :!: :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.