Skocz do zawartości

[rower]-Northtec Blade2 czy Kross Sign Ds2?

KrzysiuUuU

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jestem początkujący i szukam dobre roweru do 2000tys zł

Waże 55kg mam ponad 165cm wzrostu

Rowerem mam zamiar jeździć po lesie troche hopków , nierówności w okolicy znalazłem całkiem ładną trasę do downhilla (oczywiście nie jest ona rewelacją lecz dla mnie i mojego kumpLA wystarczy)ogólnie dużo skoków i schodków

Napisano

Oczywiscie, ze kross, a nie jakis northtec ktory zajezdza makrokeszem, a pozatym krosiwo tansze, a za reszte mozesz kupic kask, ochraniacze itp :icon_confused:

Napisano

KrzysiuUuU sprawdź cenę samego amortyzatora na google i już będziesz wiedział, po drugie takie tematy były i były robione porówania z innymi rowerami, proponuję trochę poszperać po forum a znajdziesz :icon_confused:

Napisano

gdy czytałem na tematy czy Northtec Blade2 czy Sign Ds2 ludzie mówili ze to i to jest dobre lecz poczekam jeszcze troche ale dzięki za porady, chajs na ochraniacze mam heh :icon_mrgreen: tylko chce wybrac najlepiej

znalazłem aukcje Signa Ds2 na allegro za 1500zł!!!!!! lol W tamtym roku ceny tego sprzęty wynosiły ok 1700-1800zł!

Jeżeli mówicie ze Kross lepszy to wam wierze

taka cena jest dziwna bo to jednak 400zł różnicy między tymi dwoma sprzętami RST- duzo ludzi mówi ze to gówno i szit ale myślę ze amorek za prawie 900zł nie jest taki lipny

Napisano

Cieszę się że to sam zauważyłes, rzeczywiscie w porównaniu z poprzednim rokiem cena Krossa poleciała w dół, co nie znaczy że się nie sprzedaję - naprawdę Sign DS2 jest jedną z najlepszych ofert.

Napisano

widze ze masz doświadczenie wiec jestem za Krossem zaoszczędzę hajsu troche i kupie se jakieś duperelki hehe

Bardzo ważną rzeczą dla mnie są koła czy są one godne zaufania? widziałem w necie ze kosztują one od 70 paru zł do 90 zł

z tymi kołami chodziło mi o obręcze heh

Napisano

Obręcze w tym modelu nie są przypadkowo i są przemyślane, jednak miej na uwadzę ze wraz z częstym skakaniem będziesz musiał pomyślec o czymś pancerniejszym - na początek na pewno będą ok, kolega własnie je ujeżdza a rower niejedne rzeczy już widział - jak na razie centrował koła tylko raz :icon_mrgreen:

Napisano

też o tym pomyślałem

teraz gdy juz wybrałem Kross Sign Ds2 to mam jakies 500zł na dodatki i części więc jestem zadowolony

Planuję kupno lepszych opon np:Maxis ,oraz rzeczy typu nagolenniki ,rękawiczki kask mam i to jaki hehe,

Czy malowanie ramy matową farbą czarną będzie dla niej szkodliwe czy może nie? ,ponieważ taki błękitny kolorek jest troche lipny według mnie

Napisano

To już jak chcesz, jeżeli będzie dobrze to wykonane to szkodliwe nie powinno być, ale ze sprzedaża ewentulaną bedą problemy. Mi tam na wyglądzie nie zależy osobiście :icon_mrgreen:

Napisano

wiesz czerń wyszczupla hehe tak poprostu wolałbym aby był czarny ale ok dzięki za pomoc i rade bardzo mi pomogłeś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...