Banan Napisano 4 Lutego 2010 Napisano 4 Lutego 2010 Witam wszystkich! Zapraszam do obejrzenia mojej fotorelacji z ubiegłorocznej wyprawy rowerowej po chorwackich wyspach... http://www.gruda.com.pl/chorwacja/index.htm Pedałowałem z dziewczyną, a obecnie już żoną Dużo zwiedzania, zdjęć i kąpieli w morzu ale też typowo wyprawowych przygód - noclegów na dziko, zgubionych tras, przebitych dętek czy jazdy do północy...
Vieri Napisano 4 Lutego 2010 Napisano 4 Lutego 2010 Piękna sprawa, niezapomniane przeżycie i z pewnością niesamowite wspomnienia.
Dinsdale Napisano 10 Lutego 2010 Napisano 10 Lutego 2010 Bardzo ciekawa i obszerna relacja. Wymarzona lektura na już nieco przydługą zimę. Chociaż jak czytam o tych ekstremalnych upałach to już chyba wolę obecne temperatury
Banan Napisano 11 Lutego 2010 Autor Napisano 11 Lutego 2010 Bardzo ciekawa i obszerna relacja. Dzięki Co prawda mam świadomość tego, że jest nieco przydługa i na pewno bardzo niewielu zdoła przebrnąć przez cały tekst. Ale mam świadomość tego, że przyda się tym, którzy planują rowerowy wyjazd właśnie w tamte rejony... Ale co fakt to fakt na zimę lektura akuratna A zdjęcia mam nadzieję krzepią a nie denerwują - w kontekście tego co mamy za oknem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.