Stoofek Napisano 23 Września 2010 Udostępnij Napisano 23 Września 2010 wiem ze kazdy tego typu łańcuch można przeciąć. ulock przyjedzie do mnie pocztą za jakiś tydzień, więc łańcuch mam tak zeby drugie kolo do ramy przypiąć jakby ktoś przez pomyłke chciał zabrać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 23 Września 2010 Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Kiedyś też kupiłem taki łańcuch. W sklepie metalowym, odwijany z rolki, na metry. Wybrałem jeden z grubszych i poprosiłem 90 cm, gość wziął miarkę, półmetrowe szczypce, odmierzył i przeciął w powietrzu, nawet nie zapierając się o nic... Po tym pokazie kupiłem motocyklowy łanior Oxford (później locka Kryptonite Evo, a parę tyg temu zmieniłem go na Abusa X-plus 54). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 23 Września 2010 Udostępnij Napisano 23 Września 2010 no właśnie takie łańcuchy to metalowym prętem się zdejmuje póki co chyba nie ma nic lepszego od krypto locka zajmuje mało miejsca jest lekki (no chyba że ktoś kupi 20kg new yorkera jak sałata) i zawsze jest gdzie się przypiąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hejzeha Napisano 29 Września 2010 Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Co do u-locków, to od siebie dodam, kupujcie raczej abus niz kryptonite :/ Jesli chodzi o bezpieczenstwo, to mysle ze te firmy wypadaja podobnie, ale za to kryptonity maja wadliwe klucze, ktore nagminnie sie lamia w zamkach. A gdy taki klucz sie zlamie w zamku to wiadomo, pogotowie zamkowe albo samodzielne ciecie (co w przypadku u lockow jak wiadomo jest ciezkie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 29 Września 2010 Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Co do u-locków, to od siebie dodam, kupujcie raczej abus niz kryptonite :/ Przez ostatnie 2 lub 3 lata używałem Kryptonite Evolution, którego mam nadal, ale ostatnio kupiłem Abusa Granit X-plus 54. Niemiecka precyzja mnie urzekła. To jak kluczyk wchodzi w zamek, to jak się przekręca, przyjemne kliknięcie gdy wsuwamy podkowę w korpus. O mocowaniu do ramy nie wspomnę, to Kryptonite to jakaś porażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzinsky Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Jak przewozicie swoje ulocki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmi Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 w koszyku : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonton Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 zapięty wokół szyi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 nie wiem jak koledzy ale ja woże tak. Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Wymiary podane w opisach u-locków kryptonite to wymiary wewnętrzne czy zewnętrzne? Jeżeli ktoś ma pod ręką u-locka i linijkę to byłbym wdzięczny za podanie modelu i wymiarów. Z tego co się teraz orientuję to podawane są wymiary wewnętrzne, ale pytam żeby nie mieć psikusa po rozpakowaniu przesyłki. Chcę kupić nie dużego u-locka ale na tyle szerokiego żeby łapał rurę podsiodłową i obręcz. Bezpieczna szerokość u mnie to jakieś 92mm. Za szeroki też nie może być, żeby mieścił się do kieszeni 12-13 centów. Długość też jest istotna idealny by był nie wiele dłuższy niż 20cm. Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lazylab Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Jak przewozicie swoje ulocki ? ja tak u lock holder self made ma się kurde bele rozumieć!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziobolek Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Wymiary podane w opisach u-locków kryptonite to wymiary wewnętrzne czy zewnętrzne? Wewnętrzne... Pozdrówka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.