Skocz do zawartości

[WWW] Wasze strony internetowe

Logan85

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Moja praca na zaliczenie specjalizacji w informatyku : www.nooreq.cba.pl

Moj blog, ktory probowalem prowadzic, ale nie chce mi sie za cholere nic pisac: nooreq.vot.pl

Napisano

Strona, będąca bardziej podsumowaniem mojej nieodżałowanej pracy magisterskiej (gdzie w części historycznej znalazły się jej fragmenty), a zarazem testem możliwości i funkcjonalności kreatora stron WWW, udostępnionego przez googla. Przygotowanie pierwotnej wersji zajęło mi zaledwie dwa dni (a właściwie dwa wieczory), dlatego traktuje ją raczej w kategoriach "eksperymentalnych", niż rzeczywiście przygotowania w jakimś k0onkretnym celu (stąd zapewne liczne niedoróbki które się tam znajdują) -> http://bikers.maverick-multimedia.pl

Napisano

banner.gif

Manchester United - Portal fanów

Eksluzywne wywiady, felietony, plotki transferowe, ciekawostki, nowości, ciekawy design.

- Po co umieszczasz tutaj reklamę BBC? - pyta przeciętny użytkownik.

- To reklama UnitedRule.pl. Wbijaj!

UnitedRule.pl - musisz to zobaczyć!

Zapraszam do oceny. :)

Napisano

www.generator.oriet.pl to strona dzięki której można tworzyć fałszywe artykuły łudząco podobne do tych na onecie :) wkręćcie znajomych, ze wystąpicie w następnej edycji tańca z gwiazdami albo, ze ściga ich policja lub wybierzcie jakąś inną fałszywą informacje ; )

www.quiz.ownia.pl to serwis na którym można rozwiązywać najrózniejsze testy. Sprawdzcie czy będziecie bogaci, ile powinniscie zarabiac, wyceńcie wartość swoich zwłok albo zapytajcie o co tylko chcecie kryształową kule :)

www.zegarsmierci.info sprawdzcie date swojej śmierci

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Pierwszy polski serwis Major League Soccer - MLS

mlsbaner.gif

www.MLSSOCCER.EU - pierwszy polski serwis o Major League Soccer (lidze w USA). Zamieszczamy informacje o Chicago Fire Columbus Crew, D.C. United, Kansas City Wizards, New England Revolution, Red Bull New York, Toronto FC, C.D. Chivas USA, Colorado Rapids, FC Dallas, Houston Dynamo, Los Angeles Galaxy, Real Salt Lake, San Jose Earthquakes, Philadelphia Union, Seattle Sounders FC, Montreal Impact, Portland Timbers, Vancouver Whitecaps FC, New York Cosmos, Beckham-ie David-zie, O gwiazdach ligi, polakach w MLS, historii, All-stars, Stadionach, Ciekawostkach, Galerie, Zasady ligi i inne materiały które pozwolą zaznajomić się i poznać bliżej tą Ligę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...