Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wydaje mi się że tam gdzie ostatnio bo wątpię żeby byli chętni do jazdy terenem :)

Jak Ci nie pasuje to nie musisz jechać a nie pierdziel tu farmazonów czy by byli chętni czy nie.Ruszam z placu o 8:30 przypominam o zmianie czasu :P

Napisano

@lek, powodzenia! Napisz jak było :)

W sumie pierwszy start w sezonie i raczej słabo mi poszło, jakieś 12 lub 13 miejsce, ale przyjechali czołowi zawodnicy z maratonów. :woot:

Niepotrzebnie tak mocno poszedłem na początku, bo potem odcięło mnie i jechałem, żeby dojechać :sick:

Napisano

W sumie pierwszy start w sezonie i raczej słabo mi poszło, jakieś 12 lub 13 miejsce, ale przyjechali czołowi zawodnicy z maratonów. :woot:

Niepotrzebnie tak mocno poszedłem na początku, bo potem odcięło mnie i jechałem, żeby dojechać :sick:

To i tak ładnie. Trenujesz pod maratony ?

Napisano

Tak trenuję, chcę w tym sezonie znowu pojeździć Giga, ale czasu ledwo starcza mi na Mega. <_<

Napisano

Właśnie widzę, że trasy dość krótkie. Przynajmniej raz w tyg powinien być rozjazd na 4-6h nie koniecznie po płaskim.

Nie ma co się martwić, że słabo ci idzie na krótkich wyścigach.

Też planuję startować w giga. Zobaczymy jak to będzie :)

Napisano

Nie ma szans w tygodniu na tak długie treningi, szczególnie jak kończy się pracę o 18-tej. Co innego w weekendy ;)

Napisano

Niestety skończyły się czasy kiedy kończyło się szkołę o 14-15 i miało się wszystko w nosie :)

W tyg to szybkie treningi i siłownia. Weekend długo i ciężko :D

Napisano

Witam,

Będę na weekend w Sosnowcu i tak się zastanawiam czy ktoś nie planuje jakiejś wycieczki rowerowej w sobotę (7.04) ? Nie znam za bardzo tras w okolicy, idealnie byłoby z dala od asfaltu.

Napisano

Myślę że mogę gdzieś skoczyć jak tylko będę w domu. Jakie godziny wchodzą w grę i jaki teren , bo rozumie że unikamy asfaltów. Kysu dałbyś też rade?

Napisano

Ostatnio mówiliście coś o maratonie w Jaworznie. Był już, czy dopiero będzie? Mozna prosić o jakiegoś linka.

Co do soboty, to może też się podepnę, tylko pogoda się coś sypie.

Napisano

No właśnie pakuje się, sprawdzam pogodę i... myślę czy brać rower bo ma padać cały weekend, potem i tak wracam do wrocka :/

Jak wiadomo nie od dziś jazda w TLK koło kibla na podłodze z rowerem jest standardem ale niekoniecznie przyjemnością ;)

Napisano

Wiem że nie dla kolarza słońce i plaża, ale perspektywa koczowania obok kibla w pociągu, tylko po to żeby wiało i lało, sprawiła że w końcu nie wzięłam ze sobą roweru. Z pewnością będę żałować bo jeśli go nie wzięłam pogoda będzie piękna :)

Napisano

Siema chłopaki, jak coś to jadę w Niedziele na BM do Wrocławia auto kombi i na razie tylko ja i kolega czyi 2 osoby, jeżeli ktoś chętny to czekam na info!:) jeszcze nie opłacone więc wyjazd świtem w niedziele, powrót po wszystkim też w niedziele

Napisano

Kto ma czas w niedziele i chęć skoczyć na integracyjnego tripa z ekipa która jeździ po górach. Organizują oni PARA-TRIP :) po jurze. Z tego co na razie ustalili to ruszają o 11 z Kluczy. Tutaj macie link do forum gdzie się umawiają: emtb.pl/forumo/thread-8330-page-3.html

Już wytyczyłem najszybszą drogę do kluczy :maps.google.pl/maps?saddr=Wopistów&daddr=50.29924...

Zapowiada się spoko wycieczka. Jak nie będzie padać to ja jadę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...