doms Napisano 2 Grudnia 2011 Napisano 2 Grudnia 2011 To jak zbiórka o 9:30-10 na molo na Pogorii? Ile osób jest chętnych?.
limit Napisano 2 Grudnia 2011 Napisano 2 Grudnia 2011 Jak tylko nie będzie lać to ja jadę. Może być 9:30 na molo.
doms Napisano 2 Grudnia 2011 Napisano 2 Grudnia 2011 Prognoza na jutro: Słonecznie i 9 stopni. W niedziele niestety ma padać. Jeśli nie będzie deszczu będę na molo o 9:30. Ktoś jeszcze się przyłączy?
krzychu22 Napisano 2 Grudnia 2011 Napisano 2 Grudnia 2011 Ja podjadę, jak będzie wyglądała trasa, interesuje mnie ile terenu będzie.
doms Napisano 2 Grudnia 2011 Napisano 2 Grudnia 2011 Co do trasy to Limit może sprecyzuje, ja natomiast jego zacytuje: 'Takie kółeczko mi chodzi po głowie: Pogoria IV, Siewierz, Mierzęcice, Przeczyce, Twardowice, Dąbie, Malinowice, Psary, Sarnów, Preczów, Pogoria IV. Trochę lasami, trochę polami, trochę asfaltem. Nic specjalnie wymagającego.'
limit Napisano 2 Grudnia 2011 Napisano 2 Grudnia 2011 Zamysł mam taki: Wokół Pogorii III dojechać prawie do przystani żeglarskiej. Przed nią w lewo obok knajpy "Trzynastka", przez przejazd kolejowy na ścieżkę terenową przy Pogorii IV. Dojechać nią do Wojkowic Kościelnych. Tam asfaltami dojechać do Podwarpia i wbić na ścieżkę rowerową do Siewierza. W Siewierzu asfaltami przejechać na drugą stronę S1 i wbić w las. Lasem do Mierzęcic. Z Mierzęcic do Przeczyc asfaltem. Wzdłuż S1 gruntową do Twardowic potem gruntową do Dąbia. Asfaltem na Chrobakowe. Gruntem do Malinowic. Asfaltem i gruntem do Psar. Gruntem do Gródkowa. Asfaltem do Łagiszy. Lasem powrót nad Pogorię. Nie robiłem takiego kółka jeszcze więc nie wiem ile to w kilometrach będzie ale tak szacuję, że ze 3-4 godziny jazdy powinno wyjść. Z góry uprzedzam, że ja będę jechał raczej spokojnie żeby sprawdzić czy już mi siły wróciły i żeby się na nowo nie załatwić.
doms Napisano 2 Grudnia 2011 Napisano 2 Grudnia 2011 Mam nadzieję, że twoja spokojna jazda różni się trochę od spokojnej jazdy Andiego :-)
limit Napisano 2 Grudnia 2011 Napisano 2 Grudnia 2011 Oj różni, różni :-) I to bardzo. Poza tym to już teraz nie klimat dla olimpijskich sprintów. Osobiście jeżdże przy takiej temperaturze wolniej coby się nie przegrzewać i nie przemarzać na postojach.
andi333 Napisano 2 Grudnia 2011 Napisano 2 Grudnia 2011 Mam nadzieję, że twoja spokojna jazda różni się trochę od spokojnej jazdy Andiego :-) ale o co chodzi ?
limit Napisano 2 Grudnia 2011 Napisano 2 Grudnia 2011 No Ci co jechali z Tobą kilka razy Andi, to wiedzą o co chodzi ;-) A reszta musi przeprowadzić doświadczenie w terenie by się dowiedzieć :-]
andi333 Napisano 2 Grudnia 2011 Napisano 2 Grudnia 2011 No Ci co jechali z Tobą kilka razy Andi, to wiedzą o co chodzi ;-) A reszta musi przeprowadzić doświadczenie w terenie by się dowiedzieć :-] No co ty ja zawsze na samym końcu,taki zdyszany,taki zziajany W niedzielę gdzieś ktoś jak nie będzie padać ?
Accjacek Napisano 2 Grudnia 2011 Napisano 2 Grudnia 2011 na niedziele mam szanse się wyrwać ale bez pokazów lotniczych w sobote potwierdze
krzychu22 Napisano 2 Grudnia 2011 Napisano 2 Grudnia 2011 To o której ostatecznie się spotykamy na molo?
limit Napisano 2 Grudnia 2011 Napisano 2 Grudnia 2011 Sobota. 9:30. Pogoria III. Molo. Takie dałem też info na zmk.wikidot.com więc niech tak zostanie.
doms Napisano 2 Grudnia 2011 Napisano 2 Grudnia 2011 Wychodzi na to, że jedziemy w trójkę a spotkanie o 9:30 na molo. Jak ktoś chce później lub wcześniej to piszcie.
limit Napisano 3 Grudnia 2011 Napisano 3 Grudnia 2011 7:18 i u mnie pada :-/ Mam nadzieję, że do 9:00 przestanie.
limit Napisano 3 Grudnia 2011 Napisano 3 Grudnia 2011 8:55 i u mnie dalej pada. Będę chciał pojechać ale dopiero jak się uspokoi czyli wg prognoz to gdzieś tak dopiero po 11:00 :-/
Accjacek Napisano 3 Grudnia 2011 Napisano 3 Grudnia 2011 ja na jutro odpadam jak mi się uda to choć rower umyje i zrobie tylne koło bo laczek jest znowu
krzychu22 Napisano 3 Grudnia 2011 Napisano 3 Grudnia 2011 Ja choćbym bardzo chciał to nie mam za bardzo na czym pojechać.
krzychu22 Napisano 3 Grudnia 2011 Napisano 3 Grudnia 2011 Pamiętam tylko potrzebuje do niej napęd. Właśnie ma może ktoś na sprzedaż używany napęd w niedużych pieniądzach. Wystarczy żeby zimę przetrzymał.
krzychu22 Napisano 4 Grudnia 2011 Napisano 4 Grudnia 2011 Na pewno zębatki do przodu, a z resztą musiałbym próbować czy będzie chodziło. Najlepiej cały napęd. Jeszcze będę próbował z moim starym napędem z krossa.
andi333 Napisano 4 Grudnia 2011 Napisano 4 Grudnia 2011 Zębatek do przodu nie mam ale mam całą korbe albo i dwie na kwadrat muszę obcykać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.