Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To może zrobimy tak wy się spotkacie o 9:30 tak jak pisał Jacek a ja z Krzychem o 10 spotkamy się na maczkach i pojedziemy na Ryszkę i tam się spotkamy albo umówimy się tak że ja dołączę do was w okolicy Balatonu a Krzychu na Maczkach.

Co o tym sądzicie. Jak wam to odpowiada po podajcie godzinę na którą mamy się stawić.

Napisano

To może faktycznie spotkamy się na miejscu. Z Krzychem rozpalicie ognicho, żeby na 10 już było gotowe. My zrobimy zakupy i dojedziemy z wędliną (każdy we własnym zakresie kombinuje czy kupujemy dla wszystkich i dzielimy koszty?) i dodatkami typu przyprawy, ketchup, musztarda :)

Adam może też podjedziesz pod E.Leclerka na 9:30?

Napisano

To może zrobimy tak wy się spotkacie o 9:30 tak jak pisał Jacek a ja z Krzychem o 10 spotkamy się na maczkach i pojedziemy na Ryszkę i tam się spotkamy albo umówimy się tak że ja dołączę do was w okolicy Balatonu a Krzychu na Maczkach...

Postanowione tak jak Krzychu zaproponował bo widzę że nie potraficie się zdecydować. Adam możesz się zdzwonić z innymi (np. Tomkiem i z nimi dojechać)

Edit: chcecie kupić wędlinę dla wszystkich? Ja swoją mam natomiast fajnie jakby wasze zaopatrzenie wzięło też pod uwagę pieczywo ;p

Napisano

Będę pod E. Leclerkiem o 9:30 jak Tomek proponuje. Tak będzie najmniej kombinowania.

Jak z zaopatrzeniem. Każdy bierze we własnym zakresie? Bo w końcu nie wiem.

Napisano

postaram się być pod sklepem o 9.30 jeśli mnie nie będzie dojade na ryszke tak że nie czekajcie jakoś specjalnie na mnie :) przynajmniej pod sklepem

Napisano

Wędline to każdy w swoim zakresie kupcie ketchup i musztarde to się podzielimy kosztami, można by zaszaleć i choć te papierowe talerzyki kupić co by było gdzie tej musztardy nakapać (ja jestem za) sprzęt do krojenia sobie weznę z chaty :)

Napisano

Jutro razem z Kysem robimy terenową trasę na Płoki. Spotykamy się o 10:00 na Maczkach. Jeśli są chętni to proszę dać znać max do jutra o 8:00. Będzie spokojne tempo z racji temperatury. Odezwijcie się abyśmy nie musieli niepotrzebnie czekać. Zapraszam.

Napisano

Ja raczej odpadam. Pojeżdżę po swoich okolicach i będę dalej integrował się z nowym nabytkiem :-) Chociaż kuszą te Płoki.

Napisano

Macie jakieś plany na sobotę? Prawdopodobnie będzie około 6 stopni i niewielki wiatr. Ja się na pewno gdzieś ruszę tylko może ktoś ma jakiś pomysł, albo chęć pojeździć po okolicznych lasach i krzakach. Najlepiej było by ruszyć w okolicach 10 żeby pośmigać do 14. Mam nadzieje że jeszcze rowerów na hakach nie macie.

Napisano

Mógłbym w niedziele, ale ma podobno padać. Jak w sobotę to gdzie mniej więcej pojedziemy,  może w stronę Mysłowic z Krzychem pojeździmy po lasach, i innych paściach.

Napisano

Jutro jeszcze biorę na wstrzymanie ale w sobotę muszę już gdzieś pojechać. Tyle, że na razie ostrożnie coby wybadać czy mi już przeszło do końca ;-)

Takie kółeczko mi chodzi po głowie: Pogoria IV, Siewierz, Mierzęcice, Przeczyce, Twardowice, Dąbie, Malinowice, Psary, Sarnów, Preczów, Pogoria IV.

Trochę lasami, trochę polami, trochę asfaltem. Nic specjalnie wymagającego.

Komuś pasuje?

Napisano

Przystaje na to, bo u siebie jakoś nie mam pomysłów na ciekawą trasę. Ewentualnie z ludźmi z Jaworzna bym wyskoczył tylko muszę poruszyć u nich ten temat wyjazdu.

Napisano

Jutro jeszcze biorę na wstrzymanie ale w sobotę muszę już gdzieś pojechać. Tyle, że na razie ostrożnie coby wybadać czy mi już przeszło do końca ;-)

Takie kółeczko mi chodzi po głowie: Pogoria IV, Siewierz, Mierzęcice, Przeczyce, Twardowice, Dąbie, Malinowice, Psary, Sarnów, Preczów, Pogoria IV.

Trochę lasami, trochę polami, trochę asfaltem. Nic specjalnie wymagającego.

Komuś pasuje?

O której godzinie planujesz wyjechać i ile to jest mniej więcej kilometrów - ok 70?

Napisano

Kilometraż to bym musiał policzyć ale gdzieś tak tyle może być. Wyjechać by trzeba w miarę wcześnie żeby za dnia skończyć. Nie później jak o 10:00 z Pogorii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...