Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To jak ostatecznie się umawiamy, na którą godzinę i kto ma zamiar się zjawić.

Kysu możemy się jutro spotkać o 11 bo muszę rano tacie pomóc? Zetor w takim razie dałbyś radę zjawić się na Ryszce ok 11:45?

Napisano

Już jest wszystko przygotowane na jutro. Kto ma chęci niech się zjawi. Z Krzychem myśleliśmy żeby na Ryszce być o 14 co o tym sądzicie.

Napisano

Może się spotkamy pod jakimś sklepem w Sosnowcu i razem pojedziemy na Ryszkę. Przy okazji będzie można kupić jakieś niezbędne rzeczy.

Napisano

Może pod E.Leclerk-iem ? ;)

A ma ktoś ochotę gdzieś się jeszcze pokręcić jutro przed 14:00, czuję niedosyt po dzisiejszym (niestety z konieczności) nierowerowym dniu?

Napisano

Pytałem o której godzinie chcielibyście urządzić ognisko ale nie było żadnych propozycji. Więc nie wiem, nie da się nic zrobić żebyś mógł o tej godzinie się zjawić.

I dogadajmy kto co przywiezie, weźmie ze sobą, chodzi mi o ketchup musztardę itp. Jakie macie pomysły w związku z tym?

Napisano

To nie robimy zakupów przed ? Wtedy można wszystko kupić i rozdzielić żeby każdy coś wiózł, albo wszystko w Adama sakwy zapakować hehe :D

Napisano

To o której Andrzej by ci pasowało. W takiej sytuacji to pomysłodawców nie będzie, a poza tym jak już to przygotowaliśmy wszystko to szkoda jak się mało osób pojawi.

Napisano

jeśli zaczniecie np. o 10 to nawet ja się moge pojawić bo wizyty mam w szpitalu od 14 to na 13 musze być w domu co by sie przebrać itd.

Napisano

Mnie by pasowało spotkać się na Ryszce o 12 o 14:30 i tak będę się zwijał na 15 muszę być na chacie a o 10rano jeszcze sobie gdzieś wyskoczę.

Ale jak Jacek może być na 10 to może zróbmy ognicho o 10 :D

Napisano

to może o 9.30 po e'clerckiem robimy szybkie zakupy i jazda na ognisko ja moge siedzieć do 12 więc i tak mogę się nie załapać na wedline z ognia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...