t0mas82 Napisano 24 Lipca 2011 Napisano 24 Lipca 2011 Dzięki za wspólną jazdę. Mnie się udało uniknąć małego deszczyku. Jak oglądałem filmik to rozmowa o kole mnie niesamowicie rozbawiła, dobrze że się nagrało. Ja też się uśmiałem jak przeglądałem ten materiał po kompresji . Jeszcze spróbuje trasę z endomondo wrzucić tylko wifi skonfiguruje w telefonie. Lepiej słony, niż zielony. Kwintesencja reklamy kebaba w Bukownie
t0mas82 Napisano 26 Lipca 2011 Napisano 26 Lipca 2011 Jakieś plany na weekend? Może Złoty Potok i Olsztyn k. Cz-wy tym razem zrobimy? Jak ma ktoś jakąś trasę to dawać propozycje na forum (najlepiej żeby były też odcinki w terenie lub lasami).
andi333 Napisano 26 Lipca 2011 Napisano 26 Lipca 2011 Na wekeend mam w planie założyć nowy napęd jutro powinien dojść Dziś chyba wyskoczę na Bukowno.
t0mas82 Napisano 26 Lipca 2011 Napisano 26 Lipca 2011 Na wekeend mam w planie założyć nowy napęd jutro powinien dojść Dziś chyba wyskoczę na Bukowno. No to musisz go dotrzeć na trasie Ja niestety nie dam rady zrobić dzisiaj dodatkowego dystansu. Muszę pozałatwiać parę spraw przed urlopem i koło oddać do zaplecenia w centrum Katowic w rowerowym. Mogę zapytać o ten adapter PM/PM 180mm na przód pod Avida Elixira.
krzychu22 Napisano 26 Lipca 2011 Napisano 26 Lipca 2011 Ten Złoty potok to świetny pomysł. Tylko jakąś trasę trzeba wytyczyć, żeby jak najwięcej przez lasy jechać.
piootrj Napisano 26 Lipca 2011 Napisano 26 Lipca 2011 Dla zainteresowanych trochę mocniejszym pokręceniem korbami http://csir.pl/kalendarz-41-ROLKI___II_DeBOWY_MARATON_ROLKOWO_ROWEROWY.html
krzychu22 Napisano 26 Lipca 2011 Napisano 26 Lipca 2011 Kto się wybiera na ten wyścig?? Wytyczę wytyczę Tylko żeby był teren.
t0mas82 Napisano 26 Lipca 2011 Napisano 26 Lipca 2011 Blisko jest to można się wybrać, jeszcze jakiegoś rolkarza/rolkarkę dokoptować do składu żeby team stworzyć Start warty rozważenia, opłata startowa też niewygórowana.
andi333 Napisano 27 Lipca 2011 Napisano 27 Lipca 2011 Tylko żeby był teren. My będziemy jechać szlakiem a Ty obok między drzewami bedziesz miał terenu od groma
krzychu22 Napisano 27 Lipca 2011 Napisano 27 Lipca 2011 Może być, tylko żeby gałęzi nie było to mogę jechać
t0mas82 Napisano 30 Lipca 2011 Napisano 30 Lipca 2011 To jak z niedzielną jazdą, ktoś chętny? Zbiórka standard - plac papieski g. 6:00. Trasę jeszcze Andrzej wyznacza, właściwie to 2 bo jedna między drzewami dla Krzyśka PS. W poniedziałek wyjeżdżam rowerem na urlop. Będę śmigał przez Kraków - mogę zabrać ze sobą osoby chętne do zwiedzenia. Przejazd przez Jaworzno-Sosinę, Bukowno,Płoki,Lgota, Krzeszowice, Tenczyn, Rudno a potem spod ruin zielonym szlakiem R4 (tu trochę leśnych asfaltów i szutrów typu droga pożarowa) do samego Krakowa. Z Krakowa dalej podrzędnymi asfaltami ruszam do Nowego Sącza (jak ktoś rozważa zrobienie ok. 200km i powrót pociągiem to również zapraszam - przyda się jakieś koło z przodu żeby trochu dychnąć).
t0mas82 Napisano 30 Lipca 2011 Napisano 30 Lipca 2011 to jaką trasą? ile km do zrobienia będzie? Gdzieś około 65km w jedną stronę wyjdzie. Trasa jeszcze jest w fazie ustalania (na razie w planach asfalty, ale szukamy jakiś leśnych i terenowych odcinków)
t0mas82 Napisano 30 Lipca 2011 Napisano 30 Lipca 2011 a gdzie jest plac papieski w S-ce? Zaraz za rondem na skrzyżowaniu Braci Mieroszewskich z Rydza Śmigłego. Zbiórka przy barierkach od strony Rydza Śmigłego (mniej więcej na wysokości ul. Lubelskiej) Plac papieski
biker90 Napisano 30 Lipca 2011 Napisano 30 Lipca 2011 dzięki jak nie zapomnę to się zjawię i o ile was tam znajdę. Jak coś to od strony Niwki będę jechał O równej 6.00 czy coś czekacie jakieś 5min dla spóźnialskich
t0mas82 Napisano 30 Lipca 2011 Napisano 30 Lipca 2011 dzięki jak nie zapomnę to się zjawię i o ile was tam znajdę. Jak coś to od strony Niwki będę jechał O równej 6.00 czy coś czekacie jakieś 5min dla spóźnialskich Kwadrans akademicki obowiązuje. Poczekamy te 15 min. Będziemy widoczni z daleka, barierki są przy samej ulicy Rydza Śmigłego.
andi333 Napisano 30 Lipca 2011 Napisano 30 Lipca 2011 Panowie jutro z Wami nie pojadę jednak. Będę co prawda jutro jechał na Jurę ale tylko do Ogrodzieńca w sprawach rodzinnych,jak jedziecie w tamtą stronę to mogę się z wami zabrać
biker90 Napisano 30 Lipca 2011 Napisano 30 Lipca 2011 coś nam pogoda ma nie sprzyjać bo ma padać cały dzień jutro. Patrzę na kilka prognoz a na każdej to samo;/
t0mas82 Napisano 30 Lipca 2011 Napisano 30 Lipca 2011 Panowie jutro z Wami nie pojadę jednak. Będę co prawda jutro jechał na Jurę ale tylko do Ogrodzieńca w sprawach rodzinnych,jak jedziecie w tamtą stronę to mogę się z wami zabrać W sumie to do rozważenia, przez Ogrodzieniec tylko ok. 10km się nadrobi Jak pogoda się zepsuje to można na Ogrodzieńcu poprzestać, byle rano nie lało chociaż Ogrodzieniec i deszcz mi się źle kojarzą (starte klocki, zajechany suport i 3 dni grzebania przy rowerze ). Andi jaka trasą uderzasz na Ogrodzieniec ?
Kysu Napisano 30 Lipca 2011 Napisano 30 Lipca 2011 Pogoda ICM wskazuje możliwe niewielkie opady od około 14 myślę że nie ma się czego bać. Jeśli chodzi o Ogrodzieniec, nie mam nic przeciwko by przez.
t0mas82 Napisano 31 Lipca 2011 Napisano 31 Lipca 2011 Pogoda ICM wskazuje możliwe niewielkie opady od około 14 myślę że nie ma się czego bać. Jeśli chodzi o Ogrodzieniec, nie mam nic przeciwko by przez. Mamy jechać na Ogrodzieniec jak ostatnio co nas dopadły deszcze. Przez Sosinę, Bukowno, szutrówka na Olkusz, Rabsztyn. Później lasami i szlakami na Ogrodzieniec. Resztę trasy od Ogrodzieńca się w trasie ustali, niech tylko ktoś weźmie mapę. PS. Całkiem niedawno skończyłem grzebać przy rowerze - trochę późno zacząłem.
biker90 Napisano 31 Lipca 2011 Napisano 31 Lipca 2011 Sorry chłopaki zaspałem patrze, a tu już prawie 6. Kurde a po drugie pogoda nie chyba zbyt dobra na jazdę i coś do tego jeszcze mój suport zaczął wydawać po wczorajszej wycieczce dziwne dźwięki-chyba do wymiany jest
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.