adam0m Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 Ja też z naszego miasta :-) Jak tylko kupię swoją maszynkę będę się tutaj częściej udzielał :-)
t0mas82 Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 Coś cicho w tym wątku, Sosnowiec chyba dalej pogrążony w letargu. Ja również z naszego miasta. Poszukuje chętnych na wspólne wypady weekendowe w dłuższe trasy. Może zna ktoś jakieś ciekawe miejsca w okolicy gdzie można pośmigać z dala od ruchu ulicznego?
andi333 Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 Najbliżej masz szlaki Jaworznickie jedziesz na Maczki tu wbijasz na zielony i już możesz cały dzień kręcić. http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=920884 mapka.
sssbus Napisano 28 Maja 2011 Napisano 28 Maja 2011 Rok temu byłem z koleżanką z forum w kamieniołomie w Jaworznie (znajduje się tam szkółka nurkowania) wspaniałe miejsce, jeżeli ktoś jest chętny pojechać tam w jakiś ładny dzień to dajcie znać
sebaa8 Napisano 31 Maja 2011 Napisano 31 Maja 2011 No jest tutaj w okolicach sporo do jeżdżenia i oglądania - dla chcącego zawsze coś się znajdzie A o tym kamieniołomie cos słyszałem tylko nie wiem gdzie się znajduje...
bros Napisano 31 Maja 2011 Napisano 31 Maja 2011 Jworzno, ul. Płetwonurków Można dojechać asfaltem, lub ścieżkami rowerowymi (chyba czerwonym, zielonym i czarnym). W sumie dawno tam nie byłem. Jeżeli ktoś byłby chętny to w przyszłym tygodniu po godzinie 16 mogę poprowadzić "wycieczkę". Preferuję dojazd ścieżkami. Z tego co pamiętam to z Niwki wychodzi jakieś 20km w jedną stronę.
Sokol91 Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Napisano 1 Czerwca 2011 Jeśli pogoda dopisze i plan się nie zmieni to w sobote do południa można gdzies wyskoczyć,jesli ktoś chętny to można pomyśleś nad jakąs trasą spokojna
adam0m Napisano 1 Czerwca 2011 Napisano 1 Czerwca 2011 Byłbym bardzo chętny. Tylko musielibyśmy się jakoś wszyscy zgrać. Ja jestem ze Środuli.
sebaa8 Napisano 1 Czerwca 2011 Napisano 1 Czerwca 2011 Ja już się na to Jaworzno umówiłem na piątek i do południa A w sobotę planuję Kraków - ktoś może chciałby jeszcze dołączyć?
sssbus Napisano 1 Czerwca 2011 Napisano 1 Czerwca 2011 Ja nie wiem czy będę w sobotę, powinienem wiedzieć tak w piątek na 100% więc jak coś to chętnie się do Krakowa z kolegą wybrał, jaka trasą jedziecie? Jeszcze dam znać czy będę w sobotę jak wspominałem do piątku. Ja z DG Centrum jestem ale do Sc mam rzut beretem to można w razie czego się umawiać spokojnie
Sokol91 Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Napisano 1 Czerwca 2011 No ja to w sobotę do południa mam czas,bo potem to sprawy rodzinne jak to weekend .A jakaś w miarę wycieczka by sie przydała,co prawda formy na 200km nie mam,ale pomęczyć sie można .No i nie wiadomo jaka pogoda bd,ale można by umówić sie pod placem papieskim.Jak ta barka czy cos tam.
sssbus Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 Jasny gwint w sobotę z Wami nie pojadę do Krk. Mam nadzieję że kiedyś się skusi na Krk?? Bo ja chętnie bym pojechał ale jakąś fajną trasą, bo ja znam tylko trasę z DG drogą nr 94 a ona nie do końca jest przyjemna jeżeli chodzi o rower.
sebaa8 Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 200 km to nie będzie ale jakies 80 - 90 km A trasa bardzo miła i przyjemna, kto był ten wie. A trasa przez Jaworzno - Trzebinię i dalej zielonym szlakiem Greenways aż do Krakowa - powrót pociągiem (bo jestem leń )
adam0m Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 Mógłbyś kolego nakreślić jak wygląda ta trasa na mapie? Choćby mniej więcej, bo najpewniej w ten weekend nie będę mógł jechać aż tak daleko...a z chęcią bym się tam wybrał.
sssbus Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 No to trasa widzę spoko jak nie 94. Ja na pewno w tym roku ją będę chciał zaliczyć bo chciałbym poznać i jeździć sobie parę razy w roku nią. Lenistwo jak w jedną stronę, ale pewnie dlatego że początek sezonu- rozumiem, sam nie wiem czy bym dał rade teraz. Dam znać jak będe miał okazję mieć wolne i jechać tam to może ktoś się ze mną zabierze, a tak poza tematem; Czemu tu tak mało dziewczyn hehe:P no kurde coś te laski mało jeżdżą widzę, Dziewczyny w pedały i machać
andi333 Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 Jak byś nie wracał pociągiem to może bym się skusił
sebaa8 Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 Ja jeżdę taką trasą: Sosnowiec Klimontów - Maczki - Jaworzno, i albo przez centrum albo przez Ciężkowice - dalej Balin - Luszowice - Trzebinia - Młoszowa i dalej to już zielony szlak Greenway aż do Krakowa na Błonia Jak ktoś chciałby się wybrać - ale w jedną stronę - to dajcie znać, chętnie pokażę tą trasę. No lenistwo lenistwo - ale ja nie "połykam" kilometrów... A dlaczeo tak mało dziewczyn to nie wie chyba nikt Może sie wstydzą
Sokol91 Napisano 2 Czerwca 2011 Autor Napisano 2 Czerwca 2011 Jak jeżdżę to spotykam wiele kobiet na rowerze,kwestia tego jak traktują jazdę na rowerze i czy wiedza ze takowe forum istnieje.Wracając do tematu,ja w sobotę mam czas do południa,jak ktoś chętny wyskoczyć gdzieś nie daleko to dawać propozycje.
sebaa8 Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 To ja chce jeździć twoimi ścieżkami Ja w Sosnowcu widziałem niewiele - no chyba że na Masie widziałeś ich dużo...
t0mas82 Napisano 8 Czerwca 2011 Napisano 8 Czerwca 2011 Planuje może ktoś jakąś ciekawą trasę w ten weekend? Zanim forum miało awarię był tu wątek wyjazdu do Krakowa. Chętnie bym się przyłączył.
novszy Napisano 8 Czerwca 2011 Napisano 8 Czerwca 2011 Witam wszystkoich Sosnowiczan Gdyby była jakaś wycieczka w planach to też jestem chętny, nie koniecznie Kraków, można by gdzieś bliżej wyskoczyć jak na początek.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.