kacu Napisano 11 Lipca 2005 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 za taką ilośc to chyba złotą odznake dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efektywny1 Napisano 11 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Witam Ja również posiadam pojazd Treka 3700 dopisuję się do klubu Pozdrawiam szczęśliwych włascicieli Treka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 11 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Kacu każdy sie dopisuje ale nikt nie płaci skałdkowego ,trzeba coś z tym zrobic tak nie może być :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 11 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Bizon! Nie dosc ze masz takie dochody z plantacji pomidorów i nikomu nie chcesz nawet dac pomidorca [ja wiem ze tego mojego to ty zakosiłeś!] to jeszcze kase chcesz od bidnych ludzi wyciagac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 11 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Jakich bidnych mają Treki to musza płacić ;-) z pomidora to już wiele nie zostało co ci moge dać to koncentrat pomidorwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 11 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Znęca sie nad pomidorami! Zamknąć go! Zrobil z mojego biednego kochanego pomidora przecier! :/ ... Trekowcy kogo wy macie w klubie... i jeszcze za skarbnika?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 11 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Po pierwsze pomidor był trzeciego gatunku, do tego zgniły .A ja dziś do moje maszynki zakupiłem sobie oponki 26x1,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 11 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Ty mi nie sciemnaj ze zgniły, nie tylko ty miales go w lapie! Inne osoby wiedza ze byl ok tylko ty sciemniasz!: P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trymek Napisano 12 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 A ja dziś do moje maszynki zakupiłem sobie oponki 26x1,5 Very Happy ja kupilem juz dawno fajna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 12 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 A ja głupi tak gługo po asfalcie jeździłęm na 1,95 tioga .Teraz całekiem inn jazda A i znów coś se kupiłem do roweru chyba pierwsza karbonowa cześć .Kapsel do mostka Tak pisało że kardonow a tak naprawde to czort to wie no ale jakby nie było,to chociaz imitacja jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efektywny1 Napisano 12 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 No proszę a ja się zastanwiałem jaki interesik rozkręcić zeby jakieś pięniążki zarabiać , a na przykładzie bizona już wiem ze tylko plantacja pomidorsów heh Tylko czy polskie pomidorki przebiją importowane ziemniaki z Bułgarii ? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker-trek Napisano 12 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Jakich bidnych mają Treki to musza płacić ;-) EEEEEEEEEEEEEEE :!: :!: :!: :!: Jak kupiliśmy właśnie treki to nie mamy jusz kasy. A za co mamy płacić, za to że należymy. :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efektywny1 Napisano 12 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Zgodzę się z Biker-Trekiem , kupiłem rower i się spłukałem całkowicie , no ale coś za coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 13 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 W takie razie moge wam rozłożyć na raty wpisowe bułgarskie pomidory nie ma ją sznas z naszymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammer Napisano 18 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Stałem się wcozraj szczęśliwym posiadaczem ramki TREK 4400, rower jest złożony - ramka cud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 20 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Musimy zacząć wiecej pisać :twisted: mamy tylko 13 stron zapisanych (patrząc ze strony gościa) a taki jakiś author ma 18, nie mówiąc o giantowcach (38 ). Z drugiej strony to moze znaczyć że oni w domu siedzą i naprawiają rowerki, a my sobie jeździmy zamiast pisać :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker-trek Napisano 20 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Oni piszą i pytają się bo coróż w ich giantach rozwala się coś i trzeba wymienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 20 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 A u was rozmawia się o pomidorach :lol: :twisted: ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trymek Napisano 20 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Pytanko. Słyszeliście, żeby ktoś kiedyś rozwalił ramę Treka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker-trek Napisano 20 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 NIE :!: :!: :!: :!: :!: Chyba że wziął młotek lub inne narzędzie i zaczął napażać, ale to rama każdego roweru by się rozwaliła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trymek Napisano 20 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 No właśnie ja też o takim przypadku nie slyszałem. Moja rama na pewno wytrzymuje uderzenie czołowe w drzewo przy 35km/h Kola też, ale amor juz nie wytrzymał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 20 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Ja kiedyś na pinkbike widziałem JEDNEGO rozwalonego treka :? A o pomidorach to nawija ciągle giantowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 20 Lipca 2005 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Nie ma rozwalonych TREKów. Są tylko takie po duuużych zmianach technologicznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikuss Napisano 20 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Ja jka kupowałe rower miałme mieć treka ale był zamały i został giant 8) a teraz jest zmodyfikowany A pomidory sa najleprze jak są małe i ze swojej szklarni :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trymek Napisano 20 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Ja jka kupowałe rower miałme mieć treka Smile ale był zamały i został giant za mały? Trek robi ramy od 15,5" do 24". ja bym gianta ani wheelera nie kupil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.