Cyklokrak Napisano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Hehehehehe, TREK ruuuulez 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 ban to mało powiedziane. Do skarbnika odszkodowanie wpłacaj :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Odszkodowanie za co :?: :mrgreen: Ja tylko.. a sie nie bede tlumaczyl P.S. Giant rulez :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyklokrak Napisano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 No chyba Cię korbą zdzielę :!: :lol: Jak ją kupię :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Karolyfer korzystaj póki możesz od jutra ban Właśnie z mojego SUPER Treka wyciągłem bombera wymiana oleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Ja wezme rame :twisted: :wink: RULEZ :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyklokrak Napisano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Jak to karolyfer, to trzeba chyba żeberka połamać Nie mogę patrzyć na teeeeeeeen błękit :? :x :shock: :cry: :evil: :roll: :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Dobra PEACE :!: Ale i tak G..... lepszy :wink: POKÓJ :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 g.... gówno A na serio to ja rozumie Author, ale Giant :lol: ps. Nie hańb mi imienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 G... Gary Fisher miało byc Nie mam nic do Trekow, troche mi sie nie podobaja tylko ich malowania, wole Gary'ego Fishera . P.S. Chyba Garego bede mial a nie Gianta, ale to nie jest pewne :mrgreen: Jestem niezdecydowany bardzo :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 taa GF ma super malowanie jak jedego widziałem 2 tygodnie temu w sklepie to myślałem ze padne, ale to moze jeden taki trefny :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyklokrak Napisano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 No to Garry już lepszy nig Giant :!: Tak na marginesie to Garry z TREK'iem współpracują przy robieniu rowerów. Niesktóre elementy ram są wspólne. Obie firmy często wykorzystują akcesoria jeszcze jednego gościa - Bontragera :lol: Np. siodełka, kierownice, sztyce itd. Mój przyjaciel ma Garry'ego i nigdy nie wojowaliśmy z tego powodu. Garry z TREK'iem jak bracia Ale i tak TREK szefuje 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Karol ja nie napisalem ze Gary ma super malowanie, napisalem ze Treka malowanie mi sie niepodoba a od treka wole bardziej garego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Ja wiem że GF i Trek to prawie jednosć żartuje przecież tam wyżej bo nudno na forum sie zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Karolyfer jaki pokój wykopałeś topór wojenny :twisted: WAR porzeganaj się z najbliższymi ..............cholera gdzie moja giwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 aby was pocieszyc, Gary, LeMond, Trek, Klein, Bontrager i Yeti to jedno Yeti jest luzniej powiazane kapitalowo i zachowuje odrebnosc, pozostale tworza jedna firme...... bontrager, jako wspanialy tworca ram stalowych do mtb zostal skasowany i chyba juz tylko bierze kase za markowanie osprzetu...... klein wlasnie skonczyl produkcje mtb. tylko kolarzowki.........skonczy j/w bontrager gary trzymasie dobrze, robiac bardziej specjalstyczne rowery niz standartowy trek. ot tak jak Seat jest bardziej sportowy a Skoda bardziej utylitarna [ oba w koncernie vw ] idac dalej Klein to takie audi a yeti porsze......a moze odwrotnie? nowe ceny treka na 2005 mnie zaskakuja. sa paskudnie wysokie [ mtb], taki jednozawiasowy fuel ze skundlonymi komponentami..........e sami zobaczcie: http://www2.trekbikes.com/Bikes/Mountain/F.../Fuel/Index.php poszaleli. 3300 usd............jak za Tomac'a na full XT760............ [ vw tez oszalalo, ladujac sie w wyzsze klasy, wiec moze tak trzeba? ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyklokrak Napisano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 aby was pocieszyc, Gary, LeMond, Trek, Klein, Bontrager i Yeti to jedno Yeti jest luzniej powiazane kapitalowo i zachowuje odrebnosc, pozostale tworza jedna firme...... TrekBikeClub gratuluje spostrzegawczości Ktoś jeszcze chce napisać po raz czwarty o tym samym :?: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 26 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 3300 usd to i tak niezle, cena w polsce pewnie powali na kolana,lub łopatki nawet. Trek starsznie zdziera za nazwe, ale z drugiej strony ta jego geometria, tak odbiegająca od pozostałych kolegów, jak juz ktos sie przekona, to tylko zaleta nie wada. Choc zdanie riker'a znamy - turystyka! Ale jednoczesnie krótsza rama powoduje ze rower nabiera zwrotnosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 A widzisz jednak ze mna cos nie tak, bo ja tej zwrotności nie widze :| moze nie te opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin Napisano 12 Maja 2005 Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Ostrołęka wita, Trek 4300 też. Pozdrowienia (ale leje!!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 13 Maja 2005 Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 No Klan Treka ożył może jakies fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marjucha Napisano 13 Maja 2005 Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Nie chcę zapeszać, ale być może wkrótce dołaczę do klubu 8) właśnie mi się wycenia rama 8500...Co do geometrii czy wzrost ma tu jakies znaczenie ? Mam na myśli to czy przy niższym wzroście krótsza rama bardziej pasuje i vice versa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 13 Maja 2005 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Mariucha, zapraszamy. Z trekeim jest tak, ze np Meridy rama dla mnie to 19', a Treka mam 21,5'. Najbezpieczniej przymierzyć. A niebawem foty: TREK + LX2005 :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 13 Maja 2005 Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Dużo ludzo jakos mówi że im te geometria nie pasuje .A mi pasi mostek kąt +5 stopni obróciłem do góry nogami i teraz się jeździ miodzio . [ Dodano: 2005-05-13, 17:16 ] Niebawem niebawem dawaj foty najszybciej jak możesz my tu spragnieni fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marjucha Napisano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 No to jestem w klubie. Wczoraj wieczorem skończył się montaż. Dziś o 7 rano pierwsze testy w lesie Kabackim. Ramka 8500 super zwrotna. Geometria już od początku wydaje mi się OK. POzostałe elementy: napęd XT hamulce Avid SD7 koła DT 4.1 amor RS Duke SL gripy Rocket Pozostały mi tylko do zakupu buty SPD.... To kiedy robimy zlot TrekTeamu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.