jgkurczak Napisano 7 Lutego 2010 Napisano 7 Lutego 2010 Co prawda trochę odgrzeje schabowego... punkxtr za oba filmy należą Ci się oscary ! Miażdżą, i cała ta wyprawa no coś pięknego. Jeszcze Szklarska to moje rejony i 4 lata temu byłem tam na rowerku i sporo miejsc pamiętam z filmu...no i teraz mam chcicę ! Muszę tam pojechać jak tylko śnieg pójdzie w diabły Bo nie wytrzymam normalnie ^^ Dodawanie takich filmów w okresie zimowym powinno być zabronione albo ban bo się człowiek napala tylko a śnieg na dworze hehe PS. Co to za 2 nuta leci od 4 minuty w zasadzie w filmie z Jury :>
jgkurczak Napisano 7 Lutego 2010 Napisano 7 Lutego 2010 ze Szklarskiej A ja pytam o ten z Jury filmik
Punkxtr Napisano 7 Lutego 2010 Autor Napisano 7 Lutego 2010 jgkurczak, dzięki za miłe słowa :-) W tym sezonie też robimy kilka takich wypadów, więc jak czas i chęci pozwolą, postaram się jeszcze coś zmontować. Może tym razem Świętokrzyskie... Kawałek, o który pytasz to Paradise Lost-Say just words.
jgkurczak Napisano 7 Lutego 2010 Napisano 7 Lutego 2010 Normalnie zazdroszczę W takim razie czekam na jakieś relację Dla mnie bomba Dzięki za tytuł utworu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.