KrzYchuu Napisano 15 Listopada 2009 Napisano 15 Listopada 2009 Tak jak w temacie, proszę mi powiedzieć jak zdjąć klocki hamulcowe w Magura HS 33
tobo Napisano 16 Listopada 2009 Napisano 16 Listopada 2009 hm, wiem że lenistwo to powszechny problem Polaków, ale siedzenie w domu przed kompem to dosyć nieangażująca energetycznie czynność, pojecie google tudzież forumowa szukajka również nie są raczej (chyba obce)... no ale - dla szczególnego leniwca - szybkie info: pociągnąc klocek, drogi Panie, pociagnąć. nie w górę, nie w dół, nie wykręcać, ino pociągnąć. tak jak od zarania dziejów lemingi mają w zwyczaju podążać ku brzegowi oceanu i rzucać się w jego głębię, tak i użytkownicy magur, od pokoleń, stosują tą najprostrzą, przekazywaną z dziadka na ojca i z ojca na syna metodę pozbywania się nieużytecznych już klocków...
Schwefel Napisano 16 Listopada 2009 Napisano 16 Listopada 2009 Ja myślałem, że już prostszego systemu montażu klocków niż w HS nie może być. Toż to nawet nie trzeba odkręcać śrubki tylko pociągnąć w stronę obręczy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.