Desperados Napisano 14 Listopada 2009 Napisano 14 Listopada 2009 Witam. Kupiłem dzisiaj Call of Duty Modern Warfare 2 i przy instalacji stema, który instaluje się automatycznie na samym początku pomyliłem ostatnią literę klucza. Ponowne prawidłowe wpisanie hasła nic nie pomaga ponieważ pisze że klucz został już aktywowany w Steamie i nie moge instalowac gry dalej. Miał już ktoś taki problem? Było by bez sensu to, że przez pomylenie jednego znaku gra była do wyrzucenia. Wie ktoś co można z tym zrobić?
Schwefel Napisano 14 Listopada 2009 Napisano 14 Listopada 2009 Spróbuj wywalić Steama i samego CoDa, wgrać na nowo i przy okazji wpisz inny nick i email. Tak na marginesie to CoD z tym Steamem to porażka Jakby nie mogli zostawić tak jak było kiedyś.
Desperados Napisano 14 Listopada 2009 Autor Napisano 14 Listopada 2009 Chodzi o to, że instalacja zaczyna sie od instalowania steama i dalej juz nie moge zainstalowac gry. pisze ze klucz zostal juz aktywowany przez steama, dopiero dzisiaj kupilem gre i chyba niemozliwe zeby ktos mogl miec ten kod wczesniej.
c1ach Napisano 14 Listopada 2009 Napisano 14 Listopada 2009 Próbowałeś instalować na innym systemie ? Może postaw wirtuala (tzn. wirtualny system jakimś programem, np. Virtual Pc ) i tam spróbuj zainstalować. W rejestrze czasami zapisują się dziwne rzeczy i nie zawsze są usuwane jeśli programista o to przedtem nie zadba. Czasami warto zadzwonić do pomocy technicznej: Kiedyś też miałem podobny problem, okazało się że był błąd druku w instrukcji Zadzwoniłem na tech suport, podałem im taki malutki kodzik z płytki i problem rozwiązany nowym kluczem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.