Piotrek81 Napisano 8 Listopada 2009 Napisano 8 Listopada 2009 Witam, mam na imię Piotrek, jestem pozytywnym, 28- letnim człowiekiem, "kręci" mnie zwiedzanie świata na rowerze i oglądanie naszej pięknej planety. To jedna z paru rzeczy, która nadaje temu "wszystkiem" sens. Od długiego czasu myślę o wyprawie rowerowej po Europie szlakiem stolic i ciekawych miejsc wartych zobaczenia. Szukam osób, które podzielają moje marzenie. Szczegóły tzn. trasa, termin itd omówimy na spotaniu, gdyż wiadomo, że wymaga to wzajemnego dopasowania. Jeśli też myślisz o takiej przygodzie, to napisz do mnie: office@computerservices24.co.uk Jestem też otwarty na inne ciekawe wypady. Pozdrawiam
Adamek62 Napisano 9 Listopada 2009 Napisano 9 Listopada 2009 Witam, mam na imię Piotrek, jestem pozytywnym, 28- letnim człowiekiem, "kręci" mnie zwiedzanie świata na rowerze i oglądanie naszej pięknej planety. To jedna z paru rzeczy, która nadaje temu "wszystkiem" sens. Od długiego czasu myślę o wyprawie rowerowej po Europie szlakiem stolic i ciekawych miejsc wartych zobaczenia. Szukam osób, które podzielają moje marzenie. Szczegóły tzn. trasa, termin itd omówimy na spotaniu, gdyż wiadomo, że wymaga to wzajemnego dopasowania. Jeśli też myślisz o takiej przygodzie, to napisz do mnie: office@computerservices24.co.uk Jestem też otwarty na inne ciekawe wypady. Pozdrawiam pewnie gdzieś się wybiorę, ale gdzie ?, w tej chwili jeszcze nie wiem pewnie gdzieś się wybiorę, ale gdzie ?, w tej chwili jeszcze nie wiem
Seppo Napisano 6 Grudnia 2009 Napisano 6 Grudnia 2009 Witam! Też mi się marzy taka wyprawa. Najlepiej wzdłuż http://pl.wikipedia.org/wiki/EuroVelo. Chciałbym zahaczyć o Budapeszt i Wiedeń a dalej...gdzie koła poniosą, może Wenecja
wikrap1 Napisano 12 Grudnia 2009 Napisano 12 Grudnia 2009 Słyszałem, że harcerze sobie organizują wyprawę do Barcelony rowerami, kolega się wybiera, ale szczegółów nie znam. Startują jakoś na początku wakacji, jadą chyba 3 tygodnie i wracają autokarem jeżeli dobrze pamiętam.
Piotrek81 Napisano 17 Grudnia 2009 Autor Napisano 17 Grudnia 2009 Jesli nadal chcesz ruszyc w taka wyprawe, to napisz mi maila na adres: office@computerservices24.co.uk Pozdrawiam Piotrek Witam! Też mi się marzy taka wyprawa. Najlepiej wzdłuż http://pl.wikipedia.org/wiki/EuroVelo. Chciałbym zahaczyć o Budapeszt i Wiedeń a dalej...gdzie koła poniosą, może Wenecja
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.