Skocz do zawartości

[szukam osób/osoby] Wyprawa rowerem po Europie

Piotrek81

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, :P

mam na imię Piotrek, jestem pozytywnym, 28- letnim człowiekiem, "kręci" mnie zwiedzanie świata na rowerze i oglądanie naszej pięknej planety. To jedna z paru rzeczy, która nadaje temu "wszystkiem" sens. Od długiego czasu myślę o wyprawie rowerowej po Europie szlakiem stolic i ciekawych miejsc wartych zobaczenia. Szukam osób, które podzielają moje marzenie. Szczegóły tzn. trasa, termin itd omówimy na spotaniu, gdyż wiadomo, że wymaga to wzajemnego dopasowania.

Jeśli też myślisz o takiej przygodzie, to napisz do mnie:

office@computerservices24.co.uk

Jestem też otwarty na inne ciekawe wypady.

Pozdrawiam

Napisano

Witam, :)

mam na imię Piotrek, jestem pozytywnym, 28- letnim człowiekiem, "kręci" mnie zwiedzanie świata na rowerze i oglądanie naszej pięknej planety. To jedna z paru rzeczy, która nadaje temu "wszystkiem" sens. Od długiego czasu myślę o wyprawie rowerowej po Europie szlakiem stolic i ciekawych miejsc wartych zobaczenia. Szukam osób, które podzielają moje marzenie. Szczegóły tzn. trasa, termin itd omówimy na spotaniu, gdyż wiadomo, że wymaga to wzajemnego dopasowania.

Jeśli też myślisz o takiej przygodzie, to napisz do mnie:

office@computerservices24.co.uk

Jestem też otwarty na inne ciekawe wypady.

Pozdrawiam

pewnie gdzieś się wybiorę, ale gdzie ?, w tej chwili jeszcze nie wiem

pewnie gdzieś się wybiorę, ale gdzie ?, w tej chwili jeszcze nie wiem

• 4 tygodnie później...
Napisano

Słyszałem, że harcerze sobie organizują wyprawę do Barcelony rowerami, kolega się wybiera, ale szczegółów nie znam. Startują jakoś na początku wakacji, jadą chyba 3 tygodnie i wracają autokarem jeżeli dobrze pamiętam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...