Skocz do zawartości

[triki]Co sądzicie o moich umiejętnościach?

wowo8

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam 14 lat moją przygodę z rowerem zacząłem w wieku 11 lat.Przez ten czas nauczyłem się następujących:trików wheelie,bunny hop,pivioty na przednim i tylnym kole,Bar turn.

Czy ten komplet trików jest dobry jak na mój wiek?

Napisano

Brawo. Życzę, aby nie brakło Ci sił do dalszej nauki trikowania.

Nie znam się na tym, ale raczej jesteś słaby jak na 3-4 lata jazdy. Mam znajomych którzy jeszcze gimnazjum nie skończyli, a już wymiatają. Ale nie przejmuj się <_<

No i jakiego robisz tego BH? Bo na 10cm to i ja podskoczę.

Napisano

Mam 14 lat moją przygodę z rowerem zacząłem w wieku 11 lat.Przez ten czas nauczyłem się następujących:trików wheelie,bunny hop,pivioty na przednim i tylnym kole,Bar turn.

Czy ten komplet trików jest dobry jak na mój wiek?

Ja prawie w ogóle nie ćwiczyłem trików, a umiem wheelie, bunnego, pivota na przednim i tylnym oraz bar turna... i co?

...tylko, że wheelie na 2m, bunnego na 30cm, pivota na przednim o jakieś 80* i z 5* tylny pivot. Jeśli chodzi o bar turna to potrafię obrócić kierę o 30*

^^ ;)

Napisano

Ja prawie w ogóle nie ćwiczyłem trików, a umiem wheelie, bunnego, pivota na przednim i tylnym oraz bar turna... i co?

...tylko, że wheelie na 2m, bunnego na 30cm, pivota na przednim o jakieś 80* i z 5* tylny pivot. Jeśli chodzi o bar turna to potrafię obrócić kierę o 30*

^^ :rolleyes:

jeśli potrafisz zrobić bunnego nad poprzeczką 30cm to jesteś całkiem dobry i nie wierzę, że nie ćwiczyłeś tego krócej jak kilka tygodni.

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...