Skocz do zawartości

[Rama] Duncon Prodigy Johny Bravo - dobry wybór??

FiFuCk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ale to nei jest drag ;] draga msz co 10 metrow na ulicy a amstaffa? prrawie wogole ;] jakbym mogl kupic noname draga to owszem ;l]

Napisano

le o ktora rame pytasz bo nie wskazales na zadna, chodzi Cytulowego jb ? czy o ta meride ? jak o meride to ponoc fajnie sie nniej jezdzi, ale to jest opinia znajomego, a wiadomo jakie sąopinie znajomych :)

Napisano

jelen, Duro z obdatym czarnym teflonem - widziałem 3 razy(na wysokosci od 1cm do 5cm od dołu "wysrebrzał"), więć nie wiem co ty tak "niegrzecznie" się burzysz :?: :) U mnie, to musisz spojrzeć z ..... 50km, żeby zobaczyć jakiegoś LF'a, w co też wątpię, żeby gdzieś tutaj były. Jak Białoruś, to Białoruś :-D

Napisano

no dobra ale ja mowie o :polsce" una blizej do czechow ;p heihe i jak Ci "grzecznie " wytlumaczylen ma gg ja mam racje i sie nie kłuć ;]

Napisano

Ale ja dalej nie wiem co wziac. Czy draga czy coce... Co byscie wzięli do streetu?

:roll: Podoba mi sie Drag ale Coca tez niczeemu sobie. PZDR :niach: :mrgreen:

Napisano

drag :) zdrapiesz farbe i mozesz napisac coc :)

a tak powanie drag rulezz coc jest bardziej do jazdy rekreacyjnej :P :mrgreen:

Napisano

A ja nawet nie wiem jakiego ma amorka zamiar wpakować, bo jak 100mm, to cocaina będzie lepsza, a jak 130mm to dragstar. ::smile::

Napisano

a zobaczgdzie destroyer ma przelotki :shock: :-? to to jest masohizm na takim czyms jezdzic, jak chcesz miec cale rzepki to biez lf,

Ogór, do jazdy rekreacyjnej ? ty popatrz na geoometrie kazdej ;] coc jest wiekasza ma wieksdze spawy, a zaciąganie-się-gwiazdą ma wiecej wzmocnien... roznica jest taka ze jak masz amora ponad 100 to kupujesz draga, a jak do 100 to mozesz brac koke

Marcik, a mialo byc tak fajnie i mialem wyjsc na fajowego jelenia ;p

Napisano

Dzięki Jelen. Biore Coce^^ i do tego amorka ze 100mm skoku. Pozdro dla Jelenia Marc1na i ogóra. :niach: :mrgreen:

Napisano

Ej Ogór jak myslisz?? Jaka rama lepsza do streetu ?? Destroyer czy Leader Fox?? Bo jak bym kupowal destroyera to JUMP bo jest pod kola 24" i 26". http://www.destroyer.pl/ramy.htmBral bym takiego http://www.destroyer.pl/ramy/jump.jpg. PZDR :niach: :mrgreen:

[ Dodano: 2005-08-15, 19:17 ]

Tylko ze nie wiem czy 13" nie bedize mala jak dla mnie rama. Bo ja mam 175 cm wzrostu. Moze lepiej 15" ?? Ale wtedy destroyera ale takiego http://www.destroyer.pl/ramy/ds1.jpg. Doradżcie mi PLEASE!!! :niach: :mrgreen: PZDR

Napisano
Marcik, a mialo byc tak fajnie i mialem wyjsc na fajowego jelenia ;p
Nie przekręcaj mi nicku :twisted:
a moj kumpel drag + z150

No i z monsterami jezdża, ale ... jaki sens :?: Szpan :?:

Napisano

sork Marcin, niespecjalnie ;] Fif.. popatrz gdzie masz przelotki w niszczycielu :/ jak nie chcesz sobie rozwlaic kolana do tygodnia to nie kupuj desa, chyba ze sobie przespawasz...

Napisano

Jest jedno małe ale. Destroyer ma najmocniejsze ramki z tych co tutaj rozważamy. No i destroyer jest firmą otwartą na klienta i myśle, że problemów z przeniesieniem mocowania pancerza nie byłoby problemu raczej. Zmieniali suporty i haki, zmienią i taki pikuś. A zyskujemy potem idealną ramkę pod nas i jeszcze jaką "czołgowatą". ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...