kawe Napisano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witam. Tak jak w tytule tematu rower ma być do jazdy po mieście czyli szosa, chodniki itp. i do tego głównie ale też wypady za miasto nad jeziorko itp. czyli dobre leśne drogi. Zastanawiałem się nad kellys neos ale mam pytanie czy można coś równie dobrego za trochę mniejsze pieniążki ? Waże 82 kg przy 187 cm wzrostu. Czekam na wasze opinie dzięki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 potrzebujesz CROSSA/ Neos dobry. Ale zoabacz Unibike Viper - dobry rower za dobre pieniądze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawe Napisano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 potrzebujesz CROSSA/ Neos dobry. Ale zoabacz Unibike Viper - dobry rower za dobre pieniądze ;] Masz na myśli ten rower ? http://www.ceneo.pl/2254027 jak tak to cena do 1000 zł mi odpowiada Nadaje się ten rower na wypady rzędu 80 - 100 km szosą? Przepraszam nie dopatrzyłem na stronie, tytuł unibike viper a na focie kellys Chodzi o ten na alledrogo ? jeszcze jakbyś mógł mi powiedzieć czym się różnią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1111 Napisano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 pozwolę, wyjaśnić, jak bym napisał głupoty proszę mnie poprawić różnice to. kellys ma napęd (przerzutki, manetki) o klasę wyżej) (27 przełożeń podczas gdy viper ma 24) poza korbą która moim zdaniem jest lepsza w viper - przede wszystkim viper ma korbę przeznaczoną do rowerów crossowych (ilośc zębów) a neos używaną w rowerach mtb. kellys ma piasty niższej półki niż viper z takich bardziej rzucających się w oczy to będzie tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawe Napisano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 czyli brać vipera ? i ewentualny upgrade przerzutek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1111 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 jeśli chcesz cross'a (a z tego co pisałeś do czego go będziesz używać cross będzie najlepszy) to bierz viper'a. Kolega ma rower crossowy na alivio i działają całkiem przyzwoicie a rower ma już 5 latek, jedyne co to polecam manetki shimano revoshift - bardzo wygodna zmiana biegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leo68 Napisano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Jestem od niedawna posiadaczem roweru Kellys Neos i powiem że jak na razie jestem bardzo zadowolony z jazdy na nim.Kupiłem go za 1600zł.,według mnie jest to bardzo dobra cena za taki rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Masz na myśli ten rower ? http://www.ceneo.pl/2254027 nie. To jest Kellys Viper. Mi chodzi o Unibike Viper. http://allegro.pl/search.php?string=unibike+viper&order=p&change_view=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.