Skocz do zawartości

[rower] Używany TREK OCLV 120 rocznik 2004

stasimon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Zastanawiam się nad kupnem roweru i mam na oku szosówkę TREK OCLV 120 z 2004 roku. Ile taki rower może kosztować? Zdjęcia zamieściłem niżej.

9656311bffa46bd1m.jpg 15e6992166d81105m.jpg e66b550bb80429c6m.jpg a158daea85c95154m.jpg e01fffdab0553654m.jpg 317719b0e3688a49m.jpg 289bd8bc713ce8a9m.jpg ce8db84ba2937b37m.jpg dd43bc313b48f802m.jpg

Przepraszam za jakość zdjęć. Innych fotek nie posiadam.

Zainteresowany jestem również nowym rowerem Ghost EBS RACE (link niżej)

http://www.rower.com.pl/index.php?main_page=product_info&cPath=6_698_1237_1246&products_id=274245

Do tej pory miałem kontakt jedynie z rowerami typowo górskimi i nie jestem zorientowany w rynku maszyn szosowych.

z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam

Napisano

bulls to dobra niemiecka firma. Tylko po co ci 3 tarcze z przodu w korbie. Jeżeli nie dasz rady z klasyczna korbą 53-39 to może zdecyduj si na kompakta, ale nie na 3 tarcze bo to tylko zbędna masa i niepotrzebnie dublujące się przełożenia.

Napisano

Trzy tarcze z przodu mogą być optymalnym rozwiązaniem dla osoby mieszkającej w górach, która ma do czynienia z dużymi przewyższeniamia. Interesują mnie wszelkie sugestie i uwagi.

Pozdrawiam

Napisano

accentinferno: dzięki za pomoc. Dałeś mi konkretną i szybką informację. Takich informacji się oczekuje jak człowiek nie ma czasu by siedzieć przed kompem i przedzierać się dziesiątki tematów na forach.

Dzięki i stawiam piwo :P

pozdrawiam

• 2 miesiące temu...
Napisano

Witam

Nie kupuj roweru używanego z ramą karbonową, najprawdopodobniej ma jakąś wadę i dlatego ktoś ją sprzedaje.

Ja kupiłem ramę Opera Leonardo carbon używaną i miała być jak nowa a okazało się, że takie cuda z nią wyprawiano, że nie wiadomo, czy po 1000km nie rozsypała by mi się, ku niezadowoleniu sprzedającego zwróciłem ją

Napisano

Witam

Jak na razie zrezygnowałem z zakupu roweru szosowego. Czekam na polską produkcję Rometa. Podobno nowa kolekcja będzie poszerzona o rower szosowy.

Co do pytania NIKODEM'a to niestety nie znam rozmiaru ramy oferowanego mi Treka.

Pozdrawiam

Napisano

Witam

Jak na razie zrezygnowałem z zakupu roweru szosowego. Czekam na polską produkcję Rometa. Podobno nowa kolekcja będzie poszerzona o rower szosowy.

Co do pytania NIKODEM'a to niestety nie znam rozmiaru ramy oferowanego mi Treka.

Pozdrawiam

Wiesz co Du..e ZAWRACASZ I TYLE kup se hulajnogę albo ryksze motorową

Napisano

Witam

Pozdrawiam

dobre, żart roku. faktycznie poczekaj, po co tworzyć sztuczny tłok na drogach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...