Skocz do zawartości

[Szczecin] Wspólne śmiganko

MichalK

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Prawie codziennie jeździmy koło 17 po lesie (Puszcza Wkrzańska, Lasek Arkoński)

Może jeszcze jacyś chętni do treningów MTB :)

Piszę się na treningi w Lasku i we Wkrzańskiej,w jakie dni jeździcie?Punkt zborny?

Ostatnio chyba razem śmigaliśmy,zdaje się,że w czwartek.

Napisano

Zbieramy się na wieleckiej górze, tam na tym skrzyżowaniu brukowo-szutrowym. Jeszcze później napiszę dokładniej o której, co i jak.

EDIT:

Jeżeli nie będzie padało, to dziś o 17 na wieleckiej górze.

EDIT 2:

Ehh, trener coś marudzi, więc przekładamy wstępnie jazdę na jutro godzina 17 :).

Napisano

Zbieramy się na wieleckiej górze, tam na tym skrzyżowaniu brukowo-szutrowym. Jeszcze później napiszę dokładniej o której, co i jak.

EDIT:

Jeżeli nie będzie padało, to dziś o 17 na wieleckiej górze.

EDIT 2:

Ehh, trener coś marudzi, więc przekładamy wstępnie jazdę na jutro godzina 17 :).

Jutro nie mogę,robota:(

Zobaczymy,może środę lub czwartek?

Napisano

witam

smigam na mtb po szczecinie i chętnie bym dołączył do jakiejś grupki

tylko napiszcie gdzie jeździcie (wole raczej lewy brzeg odry)

jakie tempo i dystans

pasują mi tylko popołudnia po 17:00 od pon-pt i weekendy praktycznie cały dzień wtedy

pozdrawiam

Napisano

wielecka góra - szczerze nie oriętuje się, na pewno tam byłem tylko nie wiem że tak się nazywa, może na pętli na podbórzańskiej?

wstępnie myślę że się uda na czwartek na 17:00

40 km to spoko ale mam nadzieję że tempem dam radę

pozdrawiam

Napisano

wielecka góra - szczerze nie oriętuje się, na pewno tam byłem tylko nie wiem że tak się nazywa, może na pętli na podbórzańskiej?

wstępnie myślę że się uda na czwartek na 17:00

40 km to spoko ale mam nadzieję że tempem dam radę

pozdrawiam

Ja nie wiem gdzie jest pętla tramwajowa, proponuje: polana harcerska albo sportowa :)

Napisano

To w sumie od pętli masz 300m dalej wielecką górę. Cały czas prosto asfaltem później brukiem i jak taka szutrowa zatoczka jest, to jest właśnie ta góra. Średnia 18-21 w zależności od trudności trasy, ale jakby co to czekamy na podjazdach/zjazdach itp. Polecam zabrać 2 bidony ;).

Edit:

Wielecka Góra: 53°29'53''N, 14°31'57''E

Napisano

chyba dzisjaj mi się nie uda - musze do serwisu po pracy skoczyć - no może na 18 - 18:30 bym się wyrobił

ale tak przy okazji nie wiem czy załapałem jak nie to poprawcie - jadę Podburzańską cały czas prosto i jak zaczyna się bruk to skręcam w lewo w pierwszą zatoczkę. Te nazwy ulic są trochę mylące - Lisiej Góry, Pod urwiskiem - to są poprostu z tego co pamiętam zwykłe drogi z piasku więc nie powinny mieć nazw.

Napisano

Nigdzie nie skręcasz. Jak się zaczyna bruk to jedziesz jeszcze 80-100m i po lewej jest taki żużlowy placyk, powinna być też tabliczka "wielecka góra". Jak do serwisu rowerowego to my służymy pomocą :).

Napisano

tak do rowerowego

coś mi rzęzi jak jadę i nie mogę eustalic skąd to słychać, tak jakby sie opiłki metalu lub piasek dostały do ośki jakiejś, raczej nie z suportu bo jak nie pedałuje to słychać dalej mam nadzieje że to nie kaseta.

Napisano

wczoraj wyjechałem po 18 i wróciłem przed 22 cięższy o pare litrów deszczówki :-)

czemu tak wcześnie ? nie wyrobię się, a na głodnego nie pojadę

no ale patrzyłem w pogodzie to chyba lipna pogoda na popołudnie

Napisano

Dziś jeździmy, o 18 na polanie harcerskiej. Mamy jeszcze wcześniej mały serwis. To jakby nas nie było o 18 to 18:30 podjedziemy, możesz się rozgrzać czy coś :icon_wink:.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...