MichalK Napisano 17 Lipca 2010 Autor Napisano 17 Lipca 2010 Ekhm, ktoś tu jeszcze jeździ oprócz mnie na mtb z lewobrzeza? Czy wszyscy się boją podjazdów i tylko po płaskim na szosie ?
Yetus Napisano 17 Lipca 2010 Napisano 17 Lipca 2010 Co tam Michalinia jedziemy? Ja dzisiaj wybieram się gdzieś na północ,ale podstawa to lasy.Jakbyś miał chęć to daj znać.
Yetus Napisano 17 Lipca 2010 Napisano 17 Lipca 2010 nie no taka wolna mysli.Sczerze to wczoraj dałem sobie w kość w p. wkrzańskiej i dzisiaj mam taka ochotę na coś długiego ale bez interwałów Masz może jakąś propozycję? Tak około 100km w dwie strony.jednak dzisiaj troche za póżno,więc może jutro się nad tym pomyśli. To jak lecimy dzisiaj do bukowej ?
MichalK Napisano 17 Lipca 2010 Autor Napisano 17 Lipca 2010 Bukowa to wschodnie rubieże . Może po wkrzańskiej i jakieś singielki na osowie? To Ciebie wczoraj spotkałem z tą "latającą kasetą"?
Yetus Napisano 17 Lipca 2010 Napisano 17 Lipca 2010 No ładnie ładnie I wydało się Tak to ja :] Dzisiaj już podkładka założona i trzyma się należycie.Zero jakichkolwiek luzów,ale charakterystyczne "rzężenie" nadal jest (( Co dziwne wczoraj spotkałem na trasie fulla,który miał identyczny problem w swoim sztywniaku i podobno problem leży w opiłkach czy innym "badziewiu" w ramie.Cała rama przenosząc drgania sprawia,że trudno zlokalizować ten dżwięk.nie wiem czy nie czeka mnie calkowite rozebranie roweru do gołej ramy...masakra ( pech chciał,że w deszcz pojechałem do coolbikes,aby stwierdzili co i jak ,ale w deszczu nie potęguję się owe "rzężenie".. może dzisiaj zatyczkami będę się ratował ;P Ok to możemy skoczyć do wkrzańskiej.O której i gdzie?
MichalK Napisano 17 Lipca 2010 Autor Napisano 17 Lipca 2010 Hehe. To może o 16 na głębokim? Ja na czarno ubrany będę dla odmiany .
Yetus Napisano 17 Lipca 2010 Napisano 17 Lipca 2010 oo sh*tos to ja muszę się sprężać w takim razie:D To tak 16:20 bo się nie wyrobię. Chyba,że gdzieś bliżej na błoniach,jeśli jest Ci po drodze? A jak nie to Głębokie przy pętli o 16:20,pasuje Ci?
MichalK Napisano 17 Lipca 2010 Autor Napisano 17 Lipca 2010 Ja z warszewa, to na głębokim mi pasuje najbardziej. Ok, to 16:20 koło kiosku gdzieś czekam.
MM85 Napisano 18 Lipca 2010 Napisano 18 Lipca 2010 Tak mało chętnych do jeżdżenia w terenie po lewej stronie rzeki? Może znajdą się jacyś amatorzy szosy na lewobrzeżu?
MichalK Napisano 19 Lipca 2010 Autor Napisano 19 Lipca 2010 No, albo może w tygodniu ktoś jest chętny do jeżdżenia? Mogę przeciągnąć po fajnych singielkach itd. Bo trener coś nie chce jeździć .
qball Napisano 21 Lipca 2010 Napisano 21 Lipca 2010 ja "jezdze" tylko rower mam aktualnie w czesciach.. ale moze w tym tyg uda sie go postawic na nogi (czyt. jak zdobede korbe w koncu:d)
Grazio Napisano 28 Lipca 2010 Napisano 28 Lipca 2010 Ano witam po sporej nieobecności. Tak mało chętnych do jeżdżenia w terenie po lewej stronie rzeki? Może znajdą się jacyś amatorzy szosy na lewobrzeżu? Na razie mam "zakaz wjazdu do lasu", więc z chęcią pokręcę na szosie. W tygodniu niestety na Głębokie mogę dotrzeć na ok 18.00. W weekend z chęcią bym się przymierzył do jakiejś "setki" tylko nie wiem czy po takiej przerwie tyłek wytrzyma
MichalK Napisano 29 Lipca 2010 Autor Napisano 29 Lipca 2010 To wynegocjuj z doktorkiem planowaną datę powrotu do lasu . Ja jak na razie mam szosowstręt .
MM85 Napisano 29 Lipca 2010 Napisano 29 Lipca 2010 Ja ostano również załapałem szosowstręt. W weekend to ja bym chętnie do Bukowej skoczył, najlepiej większą ekipą.
MichalK Napisano 29 Lipca 2010 Autor Napisano 29 Lipca 2010 No, może gajowy Tomasz nas poprowadzi po bukowej .
MichalK Napisano 30 Lipca 2010 Autor Napisano 30 Lipca 2010 Jutro po południu (14-15) jedziemy do bukowej. Kto chce to pisać. Możemy się spotkać po zamkiem. Albo na drugim brzegu odry.
MichalK Napisano 31 Lipca 2010 Autor Napisano 31 Lipca 2010 Godzina 14:30 pod zamkiem w stronę trasy zamkowej. Jakby ktoś był chętny.
MM85 Napisano 31 Lipca 2010 Napisano 31 Lipca 2010 Skoro nikt się nie ujawnia że będzie jeszcze z nami jechał, to nie obiecuje że będziemy w tym miejscu o tej godzinie
Grazio Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 W weekend jak nie będzie padało, chętnie się dołączę (a może ktoś do mnie) do szosowej setki. Start lewo/prawo bez znaczenia. Dodam tylko, że mam zaległości kondycyjne więc .... avs ok 25km/h (dla większości taka lajtowa przejażdżka).
MM85 Napisano 3 Sierpnia 2010 Napisano 3 Sierpnia 2010 W Niedziele 8 Sierpnia jest bieg Dzika http://www.biegszlakiemdzika.za.pl/joomla/index.php?/content/view/85/54/ Jadę kibicować i się pośmiać jak uciekają przed dzikami może ktoś jeszcze chetny.
Grazio Napisano 3 Sierpnia 2010 Napisano 3 Sierpnia 2010 W Niedziele 8 Sierpnia jest bieg Dzika http://www.biegszlakiemdzika.za.pl/joomla/index.php?/content/view/85/54/ Jadę kibicować i się pośmiać jak uciekają przed dzikami może ktoś jeszcze chetny. Ja do lasu nie jadę. Boję się dzika!
MM85 Napisano 5 Sierpnia 2010 Napisano 5 Sierpnia 2010 Prawie codziennie jeździmy koło 17 po lesie (Puszcza Wkrzańska, Lasek Arkoński) Może jeszcze jacyś chętni do treningów MTB
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.