Skocz do zawartości

[Szczecin] Wspólne śmiganko

MichalK

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ekhm, ktoś tu jeszcze jeździ oprócz mnie na mtb z lewobrzeza? Czy wszyscy się boją podjazdów i tylko po płaskim na szosie :icon_wink: ?

Napisano

Co tam Michalinia ;) jedziemy?:(

Ja dzisiaj wybieram się gdzieś na północ,ale podstawa to lasy.Jakbyś miał chęć to daj znać.

Napisano

nie no taka wolna mysli.Sczerze to wczoraj dałem sobie w kość w p. wkrzańskiej i dzisiaj mam taka ochotę na coś długiego ale bez interwałów ;) Masz może jakąś propozycję?

Tak około 100km w dwie strony.jednak dzisiaj troche za póżno,więc może jutro się nad tym pomyśli.

To jak lecimy dzisiaj do bukowej ?:(

Napisano

Bukowa to wschodnie rubieże :(. Może po wkrzańskiej i jakieś singielki na osowie? To Ciebie wczoraj spotkałem z tą "latającą kasetą"? ;)

Napisano

No ładnie ładnie ;) I wydało się ;) Tak to ja :]

Dzisiaj już podkładka założona i trzyma się należycie.Zero jakichkolwiek luzów,ale charakterystyczne "rzężenie" nadal jest ;)((

Co dziwne wczoraj spotkałem na trasie fulla,który miał identyczny problem w swoim sztywniaku i podobno problem leży w opiłkach czy innym "badziewiu" w ramie.Cała rama przenosząc drgania sprawia,że trudno zlokalizować ten dżwięk.nie wiem czy nie czeka mnie calkowite rozebranie roweru do gołej ramy...masakra :((

pech chciał,że w deszcz pojechałem do coolbikes,aby stwierdzili co i jak ,ale w deszczu nie potęguję się owe "rzężenie".. może dzisiaj zatyczkami będę się ratował ;P

Ok to możemy skoczyć do wkrzańskiej.O której i gdzie?

Napisano

oo sh*tos to ja muszę się sprężać w takim razie:D

To tak 16:20 bo się nie wyrobię. Chyba,że gdzieś bliżej na błoniach,jeśli jest Ci po drodze? A jak nie to Głębokie przy pętli o 16:20,pasuje Ci?

Napisano

Tak mało chętnych do jeżdżenia w terenie po lewej stronie rzeki? Może znajdą się jacyś amatorzy szosy na lewobrzeżu?

Napisano

No, albo może w tygodniu ktoś jest chętny do jeżdżenia? Mogę przeciągnąć po fajnych singielkach itd. Bo trener coś nie chce jeździć :icon_wink:.

Napisano

ja "jezdze" :) tylko rower mam aktualnie w czesciach.. ale moze w tym tyg uda sie go postawic na nogi (czyt. jak zdobede korbe w koncu:d)

Napisano

Ano witam po sporej nieobecności.

Tak mało chętnych do jeżdżenia w terenie po lewej stronie rzeki? Może znajdą się jacyś amatorzy szosy na lewobrzeżu?

Na razie mam "zakaz wjazdu do lasu", więc z chęcią pokręcę na szosie. W tygodniu niestety na Głębokie mogę dotrzeć na ok 18.00.

W weekend z chęcią bym się przymierzył do jakiejś "setki" tylko nie wiem czy po takiej przerwie tyłek wytrzyma :icon_wink:

Napisano

Ja ostano również załapałem szosowstręt. W weekend to ja bym chętnie do Bukowej skoczył, najlepiej większą ekipą.

Napisano

Jutro po południu (14-15) jedziemy do bukowej. Kto chce to pisać. Możemy się spotkać po zamkiem. Albo na drugim brzegu odry.

Napisano

Skoro nikt się nie ujawnia że będzie jeszcze z nami jechał, to nie obiecuje że będziemy w tym miejscu o tej godzinie :icon_wink:

Napisano

W weekend jak nie będzie padało, chętnie się dołączę (a może ktoś do mnie) do szosowej setki. Start lewo/prawo bez znaczenia. Dodam tylko, że mam zaległości kondycyjne więc .... avs ok 25km/h (dla większości taka lajtowa przejażdżka).

Napisano

Prawie codziennie jeździmy koło 17 po lesie (Puszcza Wkrzańska, Lasek Arkoński)

Może jeszcze jacyś chętni do treningów MTB :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...