Rusek997 Napisano 22 Lipca 2009 Napisano 22 Lipca 2009 Tak jak w temacie... Czym mogę umyć brudne szprychy? PrÓbuje samą wodą i szmatką ale to jest mało skuteczne ;/ może jakieś srodki? Co mi polecacie?
melus Napisano 22 Lipca 2009 Napisano 22 Lipca 2009 w motorze czyscilem pasta do chromu ;] na szmatke i szorowanie , puszcza szybko i blyszczy sie jak talala hehe
Rusek997 Napisano 22 Lipca 2009 Autor Napisano 22 Lipca 2009 WD-40? Chyba mam, poszukam i sprÓbuje tylko, że na szprychach nie jest smar... w_ogÓle szprych nie myłem od nowości czyli od lutego a pasty do chromu nie mam ;/ a benzyna ekstrakcyjna (czy jakoś tak) będzie dobra?... słyszałem, że tez ładnie usuwa brud.
Arekoczko Napisano 22 Lipca 2009 Napisano 22 Lipca 2009 Ja osobiście polecił bym cif albo tim ostatnio czyściłem i brud bardzo dobrze schodził
Crazyk Napisano 22 Lipca 2009 Napisano 22 Lipca 2009 Spróbuj benzyną ekstrakcyjną. Jeżeli nie masz to kup - warto. Przyda Ci się też do czyszczenia napędu.
Rusek997 Napisano 22 Lipca 2009 Autor Napisano 22 Lipca 2009 Wd-40 jest już na wyczerpaniu -.- ale cif mam mama się chyba nie obrazi jak go od niej poŻycze Dobra to idę myć szose bo za 2dni wyjazd na mazury :D dzięki za rady ;] Cif jest środkiem żrącym więc z tego zrezygowałem ;p Teraz myje koła Fairy (czy jak to się tam nazywa) i szmatką ładnie wszystko schodzi Ecia sie jesze pomęczy bo mam dysortografię xDD A warto inwestować w jakieś środki do czyszczenia? Uwrzywacie jakichś?
amoniak Napisano 22 Lipca 2009 Napisano 22 Lipca 2009 zainstaluj sobie coś do sprawdzania ortografii np Firefoxa co by Ci podkreślał błędy Twoich postów po prostu nie da się czytać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.