Yuurei Napisano 16 Października 2010 Napisano 16 Października 2010 No to nie wiem... o 9 na skrzyżowaniu Broniewskiego i Reymonta przy "chińczyku"? :]
pomirot Napisano 16 Października 2010 Napisano 16 Października 2010 Ok, koło chińczyka też jestem o 9:00 nr 662277011
bobiik Napisano 17 Października 2010 Napisano 17 Października 2010 Przejazd do Vatu był dzisiaj całkiem sympatyczny(-: Masie życzyłbym takiego tempa(-:
Yuurei Napisano 17 Października 2010 Napisano 17 Października 2010 Panowie Hanzo, Pomirot, Sorcerer - dokąd dotarliście po starcie z Krakowskiego? :-) Przy okazji miło było poznać :>
Gość Napisano 17 Października 2010 Napisano 17 Października 2010 heh szkoda,że mnie nie było dopiero przed 13-00 wyjechałem
pomirot Napisano 17 Października 2010 Napisano 17 Października 2010 Tempem marszowym dojechaliśmy na stadion WAT-u i tam się rozjechaliśmy. Hanzo i Sorcerer polecieli gdzieś w stronę Bemowa, a ja pokręciłem się chwilę po miejscu zawodów. Nic szczególnego, więc po 10 min. wróciełem do domu. Twój wybór więc tego dnia był zdecydowanie trafiony
Gość Napisano 18 Października 2010 Napisano 18 Października 2010 Eh a myślałem że coś ciekawszego będzie a tu widzę,że lipa była
Yuurei Napisano 18 Października 2010 Napisano 18 Października 2010 Twój wybór więc tego dnia był zdecydowanie trafiony Ha! Grzaniec był pyszny a potem wróciłem sobie przez Bielański gdzie też było fajnie ino tłoczno :]
pomirot Napisano 21 Października 2010 Napisano 21 Października 2010 No cóż, czas chyba powoli "odwiesić buty na kołki" do wiosny. W związku z tym mam do Was pytanie, czy możecie polecić jakiś klub z dobrymi rowerami stacjonarnymi, najlepiej na Bielanach. PS. Fit Miś odpada
Yuurei Napisano 21 Października 2010 Napisano 21 Października 2010 Jak to odwiesić? Tragedii jeszcze nie ma. Weekend zapowiada się na jakies 12 stopni na plusie A co do stacjonarnych rowerów to na Bielanach nie znam ale koło BUWu jest firmowy sklep Kettlera. Chociaż nie wiem czy Kettler to nie tylko super marka z nazwy a sprzęty takie sobie.
pomirot Napisano 21 Października 2010 Napisano 21 Października 2010 Napisałem "powoli" , choć patrząc za okno to jakoś słabo to widzę. Co do roweru stacjonarnego to nie chcę kupować, bo parę lat temu kupiłem klamota i teraz stoi w piwnicy. Nie chcę z kolei inwestować 3-4 tys. na coś lepszego i zagracać mieszkanie. Chodziło mi bardziej o klub, siłownię, fitness itp. gdzie mają dobry sprzęt i nie ma takiej lanserki jak w Fit Misiu. Nie chcę kupować "ledżinsów" Bossa etc., żeby się wpasować w otoczenie
Yuurei Napisano 21 Października 2010 Napisano 21 Października 2010 A mi się bardzo przyjemnie dziś jechało mimo pogody ;-) A co do fitnessu albo siłki to kumpel mi od paru lat poleca na Bemowie siłkę. Nawet ponoć Pudziana można zastać czasem
Yuurei Napisano 21 Października 2010 Napisano 21 Października 2010 Nie, ten sam zestaw ciuchów, który miałem jak jechaliśmy na Zamkowy - ciepło, sucho i przyjemnie :-)
ahmedsaid Napisano 21 Października 2010 Napisano 21 Października 2010 Ja się ostatnio rozglądałem za Spinningiem . Taka atmosfera i treningi w grupie muszą nieźle nastrajać do pedałowania
pomirot Napisano 21 Października 2010 Napisano 21 Października 2010 Ja się ostatnio rozglądałem za Spinningiem . Taka atmosfera i treningi w grupie muszą nieźle nastrajać do pedałowania O to właśnie chodzi. Jutro planuję w ciągu dnia pokręcić się po takich klubach na Bielanach, może coś ciekawego znajdę. Jak macie już jakieś doświadczenia lub konkretne miejsca do polecenia to poproszę
iksC Napisano 22 Października 2010 Napisano 22 Października 2010 Pogoda jest obrzydliwie dobra w stosunku do tego czego się spodziewałem. Wybiera się może w związku z tym ktoś jutro do KPN/MPK ?
pomirot Napisano 22 Października 2010 Napisano 22 Października 2010 Ok, mam już jakiś pogląd na sprawę spinningu. Zdecydowałem się na Sky Studio przy Conrada. Zajęcia są w pn. wt. i czw. o 19:00. Karnet za miesiąc to 120zł przy zajęciach 2 razy w tygodniu po 1h (niezbyt wiele). Zajęcia są prowadzone przez instruktora. Co do rowerów, to nie jest to high-tech, ale do pedałowania w miejscu wystarczy . Ja planuję chodzić we wtorki i czwartki, jak ktoś by się również pisał, to zapraszam- w grupie raźniej. Jeśli są inne propozycje lokali, to mogę wziąć pod uwagę. Tu mam po prostu blisko
Yuurei Napisano 22 Października 2010 Napisano 22 Października 2010 To jest ta siłka co mi kumpel poleca. Już parę lat tam chodzi więc chyba źle nie jest: http://www.aplauz.pl/
ahmedsaid Napisano 22 Października 2010 Napisano 22 Października 2010 Ok, mam już jakiś pogląd na sprawę spinningu. Zdecydowałem się na Sky Studio przy Conrada. Zajęcia są w pn. wt. i czw. o 19:00. Karnet za miesiąc to 120zł przy zajęciach 2 razy w tygodniu po 1h (niezbyt wiele). Zajęcia są prowadzone przez instruktora. Co do rowerów, to nie jest to high-tech, ale do pedałowania w miejscu wystarczy . Ja planuję chodzić we wtorki i czwartki, jak ktoś by się również pisał, to zapraszam- w grupie raźniej. Jeśli są inne propozycje lokali, to mogę wziąć pod uwagę. Tu mam po prostu blisko Jak już pójdziesz na zajęcia to koniecznie wrzuć jakąś 'recenzje'
pomirot Napisano 22 Października 2010 Napisano 22 Października 2010 To jest ta siłka co mi kumpel poleca. Już parę lat tam chodzi więc chyba źle nie jest: http://www.aplauz.pl/ Tam nie dojechałem, ale też czytałem dobre opinie. Do sprawdzenia Pogoda jest obrzydliwie dobra w stosunku do tego czego się spodziewałem. Wybiera się może w związku z tym ktoś jutro do KPN/MPK ? Jutro niestety nie dam rady, ale w niedzielę w Kampinos bardzo chętnie. Proponuję jak zwykle, parking w Truskawiu 10:00 i jakieś 50-60km. Ostatnia trasa była extra, można powtórzyć.
bobiik Napisano 22 Października 2010 Napisano 22 Października 2010 Proponuję jak zwykle, parking w Truskawiu 10:00 i jakieś 50-60km. Ostatnia trasa była extra, można powtórzyć. Duzo bylo wzniesien(-: Oczywiscie na trasie(-:
pomirot Napisano 22 Października 2010 Napisano 22 Października 2010 Duzo bylo wzniesien(-: Oczywiscie na trasie(-: Były dwa odcinki, że trochę się działo . Jeden wynalazł iksC gdzieś w lesie , ale zaj..sta ścieżka .
bobiik Napisano 22 Października 2010 Napisano 22 Października 2010 Były dwa odcinki, że trochę się działo . Jeden wynalazł iksC gdzieś w lesie , ale zaj..sta ścieżka . Moze dolacze. Caly czas szukam opon)-: Moze ktos wie gdzie w wawie od reki dostane Continentala zwijanego race king w obydwu wersjach 2.0 i 2,2 lub explorer?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.