Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tempem marszowym dojechaliśmy na stadion WAT-u i tam się rozjechaliśmy. Hanzo i Sorcerer polecieli gdzieś w stronę Bemowa, a ja pokręciłem się chwilę po miejscu zawodów. Nic szczególnego, więc po 10 min. wróciełem do domu. Twój wybór więc tego dnia był zdecydowanie trafiony :icon_mrgreen:

Napisano

Eh a myślałem że coś ciekawszego będzie a tu widzę,że lipa była

Napisano

Twój wybór więc tego dnia był zdecydowanie trafiony :icon_cool:

Ha! Grzaniec był pyszny a potem wróciłem sobie przez Bielański gdzie też było fajnie ino tłoczno :]

Napisano

No cóż, czas chyba powoli "odwiesić buty na kołki" do wiosny. W związku z tym mam do Was pytanie, czy możecie polecić jakiś klub z dobrymi rowerami stacjonarnymi, najlepiej na Bielanach.

PS. Fit Miś odpada B)

Napisano

Jak to odwiesić? Tragedii jeszcze nie ma. Weekend zapowiada się na jakies 12 stopni na plusie B)

A co do stacjonarnych rowerów to na Bielanach nie znam ale koło BUWu jest firmowy sklep Kettlera. Chociaż nie wiem czy Kettler to nie tylko super marka z nazwy a sprzęty takie sobie.

Napisano

Napisałem "powoli" B) , choć patrząc za okno to jakoś słabo to widzę.

Co do roweru stacjonarnego to nie chcę kupować, bo parę lat temu kupiłem klamota i teraz stoi w piwnicy.

Nie chcę z kolei inwestować 3-4 tys. na coś lepszego i zagracać mieszkanie. Chodziło mi bardziej o klub, siłownię, fitness itp. gdzie mają dobry sprzęt i nie ma takiej lanserki jak w Fit Misiu. Nie chcę kupować "ledżinsów" Bossa etc., żeby się wpasować w otoczenie :woot:

Napisano

A mi się bardzo przyjemnie dziś jechało mimo pogody ;-)

A co do fitnessu albo siłki to kumpel mi od paru lat poleca na Bemowie siłkę. Nawet ponoć Pudziana można zastać czasem B)

Napisano

Ja się ostatnio rozglądałem za Spinningiem .

Taka atmosfera i treningi w grupie muszą nieźle nastrajać do pedałowania :)

O to właśnie chodzi. Jutro planuję w ciągu dnia pokręcić się po takich klubach na Bielanach, może coś ciekawego znajdę. Jak macie już jakieś doświadczenia lub konkretne miejsca do polecenia to poproszę ;)

Napisano

Pogoda jest obrzydliwie dobra w stosunku do tego czego się spodziewałem. Wybiera się może w związku z tym ktoś jutro do KPN/MPK ?

Napisano

Ok, mam już jakiś pogląd na sprawę spinningu. Zdecydowałem się na Sky Studio przy Conrada. Zajęcia są w pn. wt. i czw. o 19:00. Karnet za miesiąc to 120zł przy zajęciach 2 razy w tygodniu po 1h (niezbyt wiele). Zajęcia są prowadzone przez instruktora. Co do rowerów, to nie jest to high-tech, ale do pedałowania w miejscu wystarczy :) .

Ja planuję chodzić we wtorki i czwartki, jak ktoś by się również pisał, to zapraszam- w grupie raźniej.

Jeśli są inne propozycje lokali, to mogę wziąć pod uwagę. Tu mam po prostu blisko :)

Napisano

Ok, mam już jakiś pogląd na sprawę spinningu. Zdecydowałem się na Sky Studio przy Conrada. Zajęcia są w pn. wt. i czw. o 19:00. Karnet za miesiąc to 120zł przy zajęciach 2 razy w tygodniu po 1h (niezbyt wiele). Zajęcia są prowadzone przez instruktora. Co do rowerów, to nie jest to high-tech, ale do pedałowania w miejscu wystarczy :) .

Ja planuję chodzić we wtorki i czwartki, jak ktoś by się również pisał, to zapraszam- w grupie raźniej.

Jeśli są inne propozycje lokali, to mogę wziąć pod uwagę. Tu mam po prostu blisko :)

Jak już pójdziesz na zajęcia to koniecznie wrzuć jakąś 'recenzje' :)

Napisano

To jest ta siłka co mi kumpel poleca. Już parę lat tam chodzi więc chyba źle nie jest: http://www.aplauz.pl/

Tam nie dojechałem, ale też czytałem dobre opinie. Do sprawdzenia ;)

Pogoda jest obrzydliwie dobra w stosunku do tego czego się spodziewałem. Wybiera się może w związku z tym ktoś jutro do KPN/MPK ?

Jutro niestety nie dam rady, ale w niedzielę w Kampinos bardzo chętnie.

Proponuję jak zwykle, parking w Truskawiu 10:00 i jakieś 50-60km. Ostatnia trasa była extra, można powtórzyć.

Napisano

Proponuję jak zwykle, parking w Truskawiu 10:00 i jakieś 50-60km. Ostatnia trasa była extra, można powtórzyć.

Duzo bylo wzniesien(-: Oczywiscie na trasie(-:

Napisano

Duzo bylo wzniesien(-: Oczywiscie na trasie(-:

Były dwa odcinki, że trochę się działo :). Jeden wynalazł iksC gdzieś w lesie :icon_lol: , ale zaj..sta ścieżka :thumbsup: .

Napisano

Były dwa odcinki, że trochę się działo :). Jeden wynalazł iksC gdzieś w lesie :icon_lol: , ale zaj..sta ścieżka :thumbsup: .

Moze dolacze. Caly czas szukam opon)-:

Moze ktos wie gdzie w wawie od reki dostane Continentala zwijanego race king w obydwu wersjach 2.0 i 2,2 lub explorer?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...