Makdeb Napisano 22 Sierpnia 2009 Napisano 22 Sierpnia 2009 Jak zapytałem brata czy idzie na rower to SAM potrafił sobie przeciąć klocki hamulcowe, tylko po to by nie iść.
kraszak Napisano 31 Sierpnia 2009 Napisano 31 Sierpnia 2009 żałosna odpowiedź: - nie jade bo jeszcze sie spocę
nodun Napisano 31 Sierpnia 2009 Napisano 31 Sierpnia 2009 Kazda wymowka jest dobra jak sie niechce, a chyba najpopularniejsze bedzie "nie mam czasu" i tu sie chyba kazdy zgodzi albo jeszcze mozna uslyszec "bo nie i chu*"
Emo Napisano 2 Września 2009 Napisano 2 Września 2009 Alle najfajniesza była: - nie, bo będziesz na mnie czekać
Kawior Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 Bo nie wiedziałem jak nazwać Socjologia mi jakoś pasowała, bo to nauka zajmująca się m.in. grupami społecznymi, a taką na pewno są rowerzyści. Ja bym to raczej nazwał behawiorystyką
Sniqers Napisano 8 Czerwca 2010 Napisano 8 Czerwca 2010 a ja słyszałem takie: -"jest za gorąco"(czasami za zimno) -"nie mam napompowanych opon"(albo inne części nawalają) -"zaraz wyjeżdżam"(albo wychodzę) -"nie mam kluczy do piwnicy"(albo nikogo nie ma w domu) To takie najczęstsze które spotykam.
krymio Napisano 8 Czerwca 2010 Napisano 8 Czerwca 2010 u mnie taki mam rower w naprawie (lub zepsuty) za daleko juz bylem za pozno za wczsnie w polodnie najbardziej slonce daje
broda83 Napisano 8 Czerwca 2010 Napisano 8 Czerwca 2010 Wymówka na co dzień: - jestem po pracy zmęczony wymówka no bo: - brałem przed chwilą prysznic, - źle się czuję, - to tyle czasu! na tak długo to nie? - lecę do dziewczyny, - muszę zrobić to, to i tamto, (najczęściej słyszane), - mam nie przygotowany rower (znaczy brak powietrza w oponie), - itp. ale są i tacy że ani deszcz, ani głowa nie przeszkodzi - szacun trzeba takich wyróżnić - zaniedługo będzie tu na forum taki, zwany pewnie markusbrutus73 i dla niego repka chłop ze "stali nierdzewnej" próbuje go wkręcić w kolarstwo górskie i jak na razie mu się podoba, więc jak będzie to dodajcie mu otuchy!!! pare zdjęć z naszych wspólnych wypadów u mnie w galerii. pozdrowionka
Ros Napisano 9 Czerwca 2010 Napisano 9 Czerwca 2010 Moja wymówka - "ale nie mam błotników" (jeden z pierwszych bezdeszczowych dni w maju) a kumpel na to, że on też nie. No więc pojechaliśmy i było super
Dun Napisano 10 Czerwca 2010 Napisano 10 Czerwca 2010 mi brat odpowiedzial ostatnio, ze ukladal caly dzien worki z piaskiem i nie ma sily pojechalbym turystycznie, a nie popier&*&&lac jak przecinak
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.