arroyo Napisano 8 Lipca 2009 Napisano 8 Lipca 2009 zawsze lepiej plecy niż tyłek... sudocrem dzielnie czeka na półce
Marc1n Napisano 9 Lipca 2009 Napisano 9 Lipca 2009 -Schodzi mi skóra moja wymówka po braniu ostatniego leku od dermatologa - to było dosłownie i takim sposobem 1,5 miecha out z roweru A kilka głupich moich kolegów: - bo jutro jadę w trasę(samochodem OFC) - bo nie mam SPD jak Ty - bo musze skosić trawe(a siedzi w domu już kilka godzin)
KojoT Napisano 9 Lipca 2009 Napisano 9 Lipca 2009 "idę do cioci na urodziny" "muszę bratu pomóc" "za daleko" "jestem umówiony"
Kamill Napisano 9 Lipca 2009 Napisano 9 Lipca 2009 "Ok, tylko zależy kiedy" "Nieee... zaraz będzie padać" "Muszę sprzątnąć pokój" "Nie chce mi się, nie mam siły/ochoty" Najlepsze jest jak ktoś sam proponuje rower, a później nie może jednak wyjść ;]
DAMIAN24 Napisano 9 Lipca 2009 Napisano 9 Lipca 2009 Najlepsze jest jak ktoś sam proponuje rower, a później nie może jednak wyjść ;] zgodzę się z tym, kiedyś pisze do mnie koleżanka na GG>>> umawiamy się(miejsce, godzina, czas). Następnego dnia czekam na nią na rynku, mija 15min-później 30min i w końcu wkurzony dzwonie do niej a ona oznajmia mi, że ją obudziłem i dzisiaj nie ma siły iść>>> wkurzony jadę sam na całkiem przyjemną traskę
Kamill Napisano 9 Lipca 2009 Napisano 9 Lipca 2009 Skąd ja to znam Kobietę mogę jeszcze zrozumieć, ale faceta?!
Firestorm Napisano 9 Lipca 2009 Napisano 9 Lipca 2009 Bo jazda z tobą to nie przyjemność tylko piekło Bo się wywaliłem i mnie noga boli Bo się umówiłem z dziewczyną
Mod Team IvanMTB Napisano 9 Lipca 2009 Mod Team Napisano 9 Lipca 2009 Skąd ja to znam Kobietę mogę jeszcze zrozumieć, ale faceta?! seksista OSTRO! I.
Kamill Napisano 9 Lipca 2009 Napisano 9 Lipca 2009 Sorry, że tak uogólniłem Chodzi mi o to, że dużo kobiet przed wyjściem szykuje się niemiłosiernie długo żeby ładnie wyglądać (to oczywiście na plus), więc w tym przypadku mogę zrozumieć spóźnienie. Ale facet musi się tylko ubrać, a czasem i to też nie No, ale już się nie tłumaczę
Ecia Napisano 9 Lipca 2009 Napisano 9 Lipca 2009 dużo kobiet przed wyjściem szykuje się niemiłosiernie długo żeby ładnie wyglądać (to oczywiście na plus) Tego to bym akurat za plus nie uznała - stroić się i malować na rower ? Kobieta, która naprawdę chce pojeździć, też musi się tylko ubrać. No, i ewentualnie umyć przedtem - ale to facetów też się tyczyć powinno
puchaty Napisano 9 Lipca 2009 Napisano 9 Lipca 2009 Sorry, że tak uogólniłem Chodzi mi o to, że dużo kobiet przed wyjściem szykuje się niemiłosiernie długo żeby ładnie wyglądać (to oczywiście na plus), Właśnie o tym rozmawiałem dzisiaj z żoną. Sama zauważyła takie zjawisko, że młode dziewczyny już tak są przejęte tymi medialnymi ideałami wyglądu, gładkiej skóry, linii i cholera czego jeszcze, że się zastanawiają, jak się pokażą rano bez makijażu swojemu chłopakowi, gdyby ten się wcześniej obudził :/ No żesz ^%$&*! idziemy na rower a nie na imprezę!
Fifi Napisano 9 Lipca 2009 Napisano 9 Lipca 2009 -Za gorąco -Za zimno -Wieje wiatr -Pada -Nie umiem jeździć po górach -Nie mamy GPSa, zgubimy się -Wolę iść na plażę -Jestem umówiony z dziewczyną -Nie lepiej na piwo?
pawel1315 Napisano 14 Lipca 2009 Napisano 14 Lipca 2009 "nie chce mi się" "po co??" "a gdzie pojedziemy??" "muszę się uczyć" "wieczorem mam gości" "nie ma nikogo w domu" (ale klucze mają)... "nie dzisiaj bo gram na kompie"...
Gość BarteX88 Napisano 15 Lipca 2009 Napisano 15 Lipca 2009 bo mam rower czysty i w las nie pojadę albo bo mam dziś rozjazd a z Tobą to będą tempówki
Adik Napisano 15 Lipca 2009 Napisano 15 Lipca 2009 Jedyna uzasadniona? - Bo mam rower cały w częściach A tak naprawdę to wiele, w tym - bo dużo ustrojstwa lata - bo mam białe buty - bo mi przerzutki przeskakują - bo jest 30*C na dworzu - bo mnie jeszcze trzyma po wczoraj - bo za 28min 43s może zacząć padać - bo mnie tyłek boli ---{na to się odpowiada "Z kim się wczoraj bawiłeś/łaś?"} - bo się spocę ??
pawel1315 Napisano 15 Lipca 2009 Napisano 15 Lipca 2009 - bo się spocę ?? To jest baba ?? Bo ja czegoś takiego nie rozumiem
Polon Napisano 15 Lipca 2009 Napisano 15 Lipca 2009 Dzisiaj jak chciałem przyszpieszyć to usłyszałem: "Bo myślisz, że mi po 50km chce się zapier****ć za tobą?!". Co najdziwniejsze ja szybko nie jeżdżę ;/
TdF Napisano 23 Lipca 2009 Napisano 23 Lipca 2009 - bo jeszcze nic nie jadłem - bo musze isc/jechac do babci - bo bylem u babci i jestem zmeczony - bo gram na kompie - bo za gorąco - bo mi sie nie chce - bo nie jadlem obiadu/sniadania/kolacji/podwieczorku i czegos tam jeszcze - bo zupa byla za slona;p
IVANVII Napisano 23 Lipca 2009 Napisano 23 Lipca 2009 Nie mam czasu "trzepię" posty na forum rowerowym !
Rusek997 Napisano 23 Lipca 2009 Napisano 23 Lipca 2009 Ostatnio takie coś usłyszałem jak powiedziałem do kumpla: -bierz rower i pojedziemy gdzieś -rowerem? chyba Cie po*******ło -no tak rowerem a czemu nie? boooo... yyyy... byśmy jechali rowerem jego wypowiedzi nie skomentowałem tylko się odwróciłem i pojechałem sam
gabrys128 Napisano 26 Lipca 2009 Napisano 26 Lipca 2009 za gorąco za zimno zaraz bedzie padać a po co? nie chce mi się nie mam czasu a kto będzie? nikt? to nie idę bo ty chcesz w teren ja wole miasto musze pilnować brata ide na zlot asg musze wyprowadzić psa nie mam dobrego roweru! ja: to ci porzycze mój stary... on: ale ja wole na swoim jeszcze Ci coś rozwalę...nie jadę jestem umówiony mam obiad/kolacje/sniadanie/przekąske/podwieczorek/lunch nie lepiej do mnie? lepiej pograć w nogę... no to by było na tyle ;p
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.