Olek293 Napisano 1 Lipca 2009 Napisano 1 Lipca 2009 Witam Was! Poszukuję rękawiczek do XC w cenie do 100zł. Moje wymagania: idealnie dopasowujące się do ręki - nie toleruję zsuwania się; przewiewne; nie muszą być opanerzone i co najważniejsze: mają zapewniać PEWNY chwyt. Nie zalezy mi na "żelu". Obecnie na oku mam takie 3 produkty: Scott XC - wiem, że przekracza budżet, ale tyle mogę dopłacić za wykończenie ze skóry. W przypadku tych rękawic niepokoi mnie tylko brak rzepa na nadgarstku - mogą sie zsuwać. Shimano XT - w tej chwili faworytki. Shimano XC - ot, takie zwykłe porządne rękawiczki (chyba). Proszę o Wasze opinie dotyczące tych rękawic oraz inne propozycje. Pozdrawiam!
DominikM Napisano 1 Lipca 2009 Napisano 1 Lipca 2009 Ja stosuje Fox Incline i Race-Face Deus XC - jedne i drugie warte polecenia - bez naszywek i ekstra dodatków.
mlodyasg Napisano 4 Lipca 2009 Napisano 4 Lipca 2009 Ja używam takich LINK i są doskonałe, jak dobrze poszukasz to do 100 zł znajdziesz, wytrzymałe, nie zsuwają się, chwyt przy gumowych gripach jest aż za dobry ale pomaga to przy gripshiftach
Olek293 Napisano 7 Lipca 2009 Autor Napisano 7 Lipca 2009 Siemka. A co sądzicie o Shimano Saint - wyglądają trochę ociężale. Może je ktoś posiada i powie trochę o wentylacji?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.