Skocz do zawartości

[serwis www] Pomóżmy nagłośnić proste rozwiazanie utrudniające życie złodziejom!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szkoda tylko że naklejek nie ma:( byłem u mnie w Deacthlonie i oczy robili :confused: A to właśnie naklejka najbardziej by się przydała w celach prewencyjnych.

• 4 miesiące temu...
Napisano

Chciałem edytować moje dane ale strona pisze ze nie ma mojego e-mail w bazie mimo ze rower jest i się wyświetla. Pisałem do nich 2 razy ale 0 kontaktu. Czy ktoś wiec co tam się dzieje?

Napisano

Strona mogłaby działać pod warunkami:

1) Kupujący rower bez dokumentacji będzie poszukiwał swojego nowego zakupu w takiej bazie. Jaki jest interes kupującego w tym by sprawdzić rower w takiej bazie? Sens byłby w momencie gdyby rowery podlegały rejestracji i kontroli, tak jak to jest w przypadku samochodów.

2) Skradziony rower będzie sprzedany w całości. Z pewnością duża część rowerów kradziona jest po to, żeby pozyskać części na handel. Jest dla złodzieja dużo bardziej bezpieczne, gdyż nikt nie będzie poszukiwał po aukcjach używanej przerzutki czy koła. Ramy z numerem można się poprostu pozbyć.

Pomysł dobry, ale nie do zrealizowania w praktyce, umrze śmiercią naturalną, co też już chyba się stało.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

E tam,pic na wode fotomontarz.Jak maja Cie skroic to to zrobia.Zlodziej to zawod a oni ciezko pracuja.Sam dbam o swoj rower,a taka strona tylko moze wplynac negatywnie na moja czujnosc.I wlasnie wtedy zlodziej zaatakuje z nienacka a a a a a a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...