Mod Team Odi Napisano 22 Marca 2010 Mod Team Napisano 22 Marca 2010 Dobra chłopaki, starczy gadania zdrowe czy niezdrowe bo nie o tym temat.
Rulez Napisano 23 Marca 2010 Napisano 23 Marca 2010 Taa, tych co nie wiedzą skąd biorą mięso do MacDonalda czy innego KFC odsyłam do - Włatców móch odc.55 ... DAMIAN24 kurde mówią/piszą, że od tego się tyje więc jem ile się da a tu nic... schudłem ostatnio 4kg więc te żarło chyba nie jest takie złe A nie masz czasem nadczynności tarczycy ? ...
Qamal Napisano 23 Marca 2010 Napisano 23 Marca 2010 raczej nie bo ja tez nie mogę się najeść, a ja ciężki i zarazem gruby to nie jestem. Nie mam zielonego pojęcia ile pieniędzy bym musiał wydać żeby się tam najeść do syta...
Rulez Napisano 23 Marca 2010 Napisano 23 Marca 2010 Właśnie w tym rzecz, żeby kupić duuużo tego sodu, napchanego do kanapek.
DAMIAN24 Napisano 24 Marca 2010 Napisano 24 Marca 2010 Taa, tych co nie wiedzą skąd biorą mięso do MacDonalda czy innego KFC odsyłam do - Włatców móch odc.55 ... A nie masz czasem nadczynności tarczycy ? ... Nie Rulez nie mam a co do władców much to oglądałem ten odcinek i całkiem dobry, szkoda tylko, że mało zgodny z prawdą
Rulez Napisano 24 Marca 2010 Napisano 24 Marca 2010 To chyba nie ten film oglądałeś, bo ja pisałem o Włatcach móch ... swiją drogą ciekawe ile jest "mięsa w mięsie" w takim burgerze - ze 20% ? PS Jeśli jesz i chudniesz to jednak ta chemia Ci szkodzi, no chyba że jesz tylko surówki
DAMIAN24 Napisano 24 Marca 2010 Napisano 24 Marca 2010 wiem o czym piszesz, ten odcinek co ludzi mieli na dole (w chłodni?)i co hmm.. chłopcy niby na bulimie chorowali w oczach pielęgniarki jem i fast foody i dużo słodkiego i ogólnie dużo wszystkiego, może to po prostu styl życia, że nie mogę przytyć a mięsa w mięsie jak piszą 100% wieprzowiny np. , a w KFC to lepiej tego kurczaka przyrządzają niż w niektórych restauracjach
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.