Umil Napisano 20 Czerwca 2009 Napisano 20 Czerwca 2009 Witam, przede mną stoi wybór między butami szosowymi: SHIMANO R076 a butami SHIMANO R086W Na początku chciałem kupić te bez klamry, bo był mega tańsze, teraz jednak są tylko 10 złoty tańsze, a są model niższe. Gdy już się na nie napaliłem na te z klamrą, natknąłem się w necie na informację, że przy wyborze butów z klamrą itp. lepiej sprawdzić czy można gdzieś kupić klamrę pasek i inne, ponieważ może się zepsuć i wtedy będę żałować, że byłem taki narwany na klamrę. Moje pytanie jest takie czy dostane części zamienne do butów SHIMANO R086W???
grzegorz1974paszek Napisano 20 Czerwca 2009 Napisano 20 Czerwca 2009 W tym samym sklepie mają http://cyklotur.pl/x_C_Dz__PDNAZ2_odziez_o...esci__LL_0.html albo na Starołęcką...
Umil Napisano 20 Czerwca 2009 Autor Napisano 20 Czerwca 2009 No nie wiem, ja nie widzę żeby tam był sprzączki do tych butów, są jedynie SPRZĄCZKI DO BUTÓW Shimano SH-M180/221 oraz SH-R214/125.Największą ofertę w tym sklepie ma sidi. Nawet nie zajrzałeś. Chyba, że miałeś na myśli, że oni są jako takim dystrybutorem butów shimano.
grzegorz1974paszek Napisano 20 Czerwca 2009 Napisano 20 Czerwca 2009 No nie mają ....czyli Starołęcka.
Umil Napisano 20 Czerwca 2009 Autor Napisano 20 Czerwca 2009 Starołęcka, pewnie masz na myśli Rybczyńskiego, on ma pustą ofertę części do butów. Sory na Starołęckiej jest Pawlak, zaraz zajrzę. EDIT: Sory na Starołęckiej jest Pawlak, zaraz zajrzę. Strona http://www.rp-pawlak.pl/ mi w ogóle nie działa
Umil Napisano 20 Czerwca 2009 Autor Napisano 20 Czerwca 2009 Możesz podać dokładny link? Albo jestem ślepcem albo nic tam nie ma.
lukas_t1 Napisano 20 Czerwca 2009 Napisano 20 Czerwca 2009 na staroleckiej jest siedziba pawlaka (dystrybutora na PL) obok jest tez jego sklep detaliczny jezeli tam tego nie beda mieli to nigdzie indziej raczej tego nie znajdziesz
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.