tobo Napisano 16 Czerwca 2009 Napisano 16 Czerwca 2009 http://www.grawitacyjny.pl/ w sklepie tym - po obejrzeniu oferty na allegro - nabyłem korbę aerozine. wysłalem zapytanie sprzedawcy odnośnie systemu mocowania pedałow, gdyż jest nietypowy a ze zdjęc w aukcji nie wynikało jak to wygląda. otrzymałem maila z obszerną informacją oraz materiałem zdjęciowym - zaskoczyło mnie że nie była to zdawkowa informacja, jaką najczęściej dostaje się jako odpowiedź na zapytanie. w rozmowie telefonicznej sprzedawca był wyjątkowo "gadatliwy" i skory do udzielania informacji. poinformował mnie w mailu o dokonaniu wysyłki, POPROSIŁ O INFORMACJĘ CZY KIEDY I W JAKIM STANIE dotarła paczka... ostatnio okazało się że posiałem element od korby, bez którego nie da się jej zdemontować - zintegrowany ściągacz. zadzwoniłem do nich - właściwie po prośbie - bo to była moja wina. sprzedawca zdeklarował swoją chęć pomocy - zapytanie u producenta (lub dystrybutora). dostałem maila z prośbą o wysłanie zdjęć stanu rzeczywistego, co zrobiłem. otrzymałem odpowiedź żebym poczekał na to co napisze ich dostawca. kilka dni temu dostałem znowu maila - z informacją że ściągacz jest do zdobycia i że będą go mieć - tylko bym wykazał jeszcze trochę cierpliwości. nie było problemu - w końcu i tak nie miałem wyjścia.... dziś dostałem ostatniego maila: ściągacz już do nich DOTARŁ !!!! PRZEPROSILI za to że tak długo to trwało. poprosili o adres do wysyłki by dostarczyć mi tenże element. BEZ SŁOWA o cenie, kosztach przesyłki czy czymkolwiek innym co pachnie slowem kasa bardzo podziękowałem za chęci, których mogli wogóle nie wykazać, albo zbyć mnie wykrętnie... jako dodatkowy wyraz mojego uznania postaniowiłem umieścic temat na naszym forum - wg mnie wzorowa współpraca, świetny sprzedawca. pełen pozytyw!
Gość R3surrection Napisano 16 Czerwca 2009 Napisano 16 Czerwca 2009 nareszcie jakiś pozytyw bo ostatnio tylko narzekać można.. Co do dobrych sklepów ja polecam na miodowej w poznaniu. Dość drogo ale zawsze pewnie i solidnie. http://www.rowery-rybczynski.home.pl/ w sumie colex też dobry ale ogólnie obsługa nieprzyjemna i podpadli mi strasznie jak zamawiałem nową ramę.
kantele Napisano 17 Czerwca 2009 Napisano 17 Czerwca 2009 miałam podobną sytuację w Brendzie złamały mi się ("się") jedne z wymiennych szkieł w okularach tej firmy. oczywiście nie dało się dokupić w sklepie bo nie sprzedają osobno napisałam do dystrybutora Brendy w Polsce z pytaniem, czy można gdzieś kupić same szkła i dostałam odpowiedź, że mi przyślą tylko mam podać adres i faktycznie przysłali za jakiś czas, za friko + dostałam jeszcze firmowy miękki pokrowiec na okulary - też bez żadnych kwestii kasowych bardzo to miłe
tobo Napisano 17 Czerwca 2009 Autor Napisano 17 Czerwca 2009 sugerowałbym by opinie o innych sklepach umieszczać w osobnym temacie. inaczej ten przestanie być czytelny.
ukaniex Napisano 17 Czerwca 2009 Napisano 17 Czerwca 2009 No godne podziwu! Jeszcze się pochwal jak Twój ibis wygląda z niebieską korbą bo taką zapewne nabyłeś .
Martinii Napisano 17 Czerwca 2009 Napisano 17 Czerwca 2009 Przeciez od dawien dawna ma zdjecie w sigu..
tobo Napisano 19 Czerwca 2009 Autor Napisano 19 Czerwca 2009 dziś dotarła paczka ze ściagaczem: paczka priorytetowa, z określoną wartościa napięli sie a mnie nie kosztowało nic ponieważ nie chcieli nic za realizację mojej potrzeby - tu JESZCZE RAZ SKŁADM PODZIĘKOWANIA ZA CHĘCI I STARANIE BY MI POMÓC.
GdyniaBiker Napisano 19 Czerwca 2009 Napisano 19 Czerwca 2009 Noo swoją drogą królewskie traktowanie klientów kupujących co droższe towary z tych, co są na stanie, jest rozsądnym posunięciem i nie takim znów bezinteresownym, czy unikalnym, ale mimo wszystko ten przypadek robi duże wrażenie Zwł., że nie wygląda to na wielki sklep.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.