Skocz do zawartości

[grawitacyjny]

tobo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

http://www.grawitacyjny.pl/

w sklepie tym - po obejrzeniu oferty na allegro - nabyłem korbę aerozine.

wysłalem zapytanie sprzedawcy odnośnie systemu mocowania pedałow, gdyż jest nietypowy a ze zdjęc w aukcji nie wynikało jak to wygląda.

otrzymałem maila z obszerną informacją oraz materiałem zdjęciowym - zaskoczyło mnie że nie była to zdawkowa informacja, jaką najczęściej dostaje się jako odpowiedź na zapytanie.

w rozmowie telefonicznej sprzedawca był wyjątkowo "gadatliwy" i skory do udzielania informacji.

poinformował mnie w mailu o dokonaniu wysyłki, POPROSIŁ O INFORMACJĘ CZY KIEDY I W JAKIM STANIE dotarła paczka...

ostatnio okazało się że posiałem element od korby, bez którego nie da się jej zdemontować - zintegrowany ściągacz.

zadzwoniłem do nich - właściwie po prośbie - bo to była moja wina.

sprzedawca zdeklarował swoją chęć pomocy - zapytanie u producenta (lub dystrybutora).

dostałem maila z prośbą o wysłanie zdjęć stanu rzeczywistego, co zrobiłem.

otrzymałem odpowiedź żebym poczekał na to co napisze ich dostawca.

kilka dni temu dostałem znowu maila - z informacją że ściągacz jest do zdobycia i że będą go mieć - tylko bym wykazał jeszcze trochę cierpliwości. nie było problemu - w końcu i tak nie miałem wyjścia.... :P

dziś dostałem ostatniego maila: ściągacz już do nich DOTARŁ !!!! :D PRZEPROSILI za to że tak długo to trwało. poprosili o adres do wysyłki by dostarczyć mi tenże element. BEZ SŁOWA o cenie, kosztach przesyłki czy czymkolwiek innym co pachnie slowem kasa :D

bardzo podziękowałem za chęci, których mogli wogóle nie wykazać, albo zbyć mnie wykrętnie...

jako dodatkowy wyraz mojego uznania postaniowiłem umieścic temat na naszym forum - wg mnie wzorowa współpraca, świetny sprzedawca.

pełen pozytyw! :)

Gość R3surrection
Napisano

nareszcie jakiś pozytyw bo ostatnio tylko narzekać można.. Co do dobrych sklepów ja polecam na miodowej w poznaniu. Dość drogo ale zawsze pewnie i solidnie. http://www.rowery-rybczynski.home.pl/

w sumie colex też dobry ale ogólnie obsługa nieprzyjemna i podpadli mi strasznie jak zamawiałem nową ramę.

Napisano

miałam podobną sytuację w Brendzie

złamały mi się ("się") jedne z wymiennych szkieł w okularach tej firmy. oczywiście nie dało się dokupić w sklepie bo nie sprzedają osobno

napisałam do dystrybutora Brendy w Polsce z pytaniem, czy można gdzieś kupić same szkła i dostałam odpowiedź, że mi przyślą tylko mam podać adres

i faktycznie przysłali za jakiś czas, za friko + dostałam jeszcze firmowy miękki pokrowiec na okulary - też bez żadnych kwestii kasowych

bardzo to miłe ;)

Napisano

dziś dotarła paczka ze ściagaczem: paczka priorytetowa, z określoną wartościa ;) napięli sie a mnie nie kosztowało nic :(

ponieważ nie chcieli nic za realizację mojej potrzeby - tu JESZCZE RAZ SKŁADM PODZIĘKOWANIA ZA CHĘCI I STARANIE BY MI POMÓC. :)

Napisano

Noo swoją drogą królewskie traktowanie klientów kupujących co droższe towary z tych, co są na stanie, jest rozsądnym posunięciem i nie takim znów bezinteresownym, czy unikalnym, ale mimo wszystko ten przypadek robi duże wrażenie ;) Zwł., że nie wygląda to na wielki sklep.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...