Paulex Napisano 16 Maja 2009 Napisano 16 Maja 2009 Sprawa wyglada tak. Nowy amor o wiekszym skoku i standardowe 70mm przewodu Avida nie wystarczyło. Potrzebuje przewód około 80-90cm. Szukałem po sklepach ale wszędzie mi mówią, że nie pasuje. Dlatego jeżeli ktos wie to porsze mi napisać jakiej firmy przewód będzie pasował, ewentualnie moz ma ktoś na sprzedarz?
Paulex Napisano 17 Maja 2009 Autor Napisano 17 Maja 2009 Widze że nikt nie wie albo nie napisał, to mogę powiedzieć ze do Avid'ów Juicy 3 pasują przewody Shimano(ok 30złza przód) a co najważniejsze to pasuje gwint od nakrętki. Także gdyby miał któs problem z przewodami to juz wie od czego pasują.
mudia Napisano 18 Maja 2009 Napisano 18 Maja 2009 Czyli rozumiem, że wystarczy zakupić komplet kabla Shimano np: przewód i już można montować do Avidów?
Paulex Napisano 18 Maja 2009 Autor Napisano 18 Maja 2009 Dokładnie ja tak zrobiłem i wszystko gra. I jeszcze zrobić sobie zestaw do odpowietrzanaia za 5 zł i jadza:).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.