Skocz do zawartości

[allegro] podejrzana rama giant xtc

lajtspid

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

http://allegro.pl/item602198233.html

1 - ja się nie znam ale na moje oko to nie jest model XTC

2 - informacja o pęknięciu dodana małymi literami pomiędzy dwoma dużymi zdjęciami, podczas gdy cały opis ramy jest normalnie u góry

3 - rama sprzedała się we wcześniejszej licytacji, zakończonej wczoraj za 182zł http://allegro.pl/item587981161.html (kumpel podbijał cenę i niespodziewanie wygrał? czy sprzedawca odmówił sprzedaży bo cena była za niska?)

Napisano

Co do drugiego zastrzezenia to jest ono troche na sile, informacja o peknieciu jest nad ogromnym zdjeciem tego pekniecia ;). Zreszta, jak dla mnie dyskwalifikuje ono rame, i kumpel mogl sie niezle naciac :icon_wink:

Napisano

Czepianie się pęknięcia trochę na siłę, jest napisane, jest zdjęcie, aukcje trzeba czytać dokładnie :D

Nie sądzę, żeby odmówił sprzedarzy, bo wystawił 'kup teraz' za niecałe 20zł więcej. Pewnie poprzednio kupił podbijający kumpel. Jednak żądanie za pękniętą ramę 200zł to trochę przesada ;]

Napisano

No dobrze jest olbrzymie zdjęcie pęknięcia. Jak dla mnie mimo wszystko informacja o pęknięciu powinna być tam gdzie całość opisu. Co więcej: gdyby sprzedawca był fair umieściłby stosowne info w tytule aukcji. A co mamy w tytule? "mało uzywana" :027: Sorry, ale jak dla mnie po prostu szuka przysłowiowego "jelenia" który przeglądając aukcję zobaczy "mało używaną" ramę XTC za 200zł i wierząc że to niesamowita okazja, szybko kliknie "kup teraz", nim inny "szczęściarz" go uprzedzi... Wiem, opisy trzeba czytać dokładnie, ale kiedy spada nam gwiazdka z nieba zapominamy o rozsądku :icon_wink: Druga sprawa: czy to rzeczywiście jest XTC? Jak dla mnie to jakiś Rincon czy inny Yukon, przemalowany i oklejony naklejkami XTC. Ale ja się nie znam, niech wypowie się ktoś obeznany :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...