Blaru Napisano 20 Marca 2009 Napisano 20 Marca 2009 http://www.sfd.pl/Rowerem_dooko%C5%82a_Pol...5_-t458183.html Hej! Latem wyruszam w samotną trasę rowerową dookoła Polski. Poznam osobę (może być dziewczyna) lub osoby, które chciałyby przyłaczyć się do mnie. Sam pojadę i tak czy owak, ale z kimś rażniej. Mój plan wygląda następująco: długość - około 3200km dziennie - 100-130km co 5,6 dni - dzień przerwy czas - 30-34 dni termin - lipiec Trasa generalnie snująca się wzdłóż granicy państwa, ale z odchyłkami umożliwiającymi obejrzenie najładniejszych zakątków. Obcykałem nawet tanie noclegi na całej linii, w fajnych miejscach. Oczywiście namiot też niezbędny. Będzie dziarsko!!! Ktoś reflektuje? Jestem z Dolnego Śląska (Lubin)
Xanagaz Napisano 20 Marca 2009 Napisano 20 Marca 2009 Już taka ekipa się szykuje, możesz do nich dołączyć
Blaru Napisano 23 Marca 2009 Autor Napisano 23 Marca 2009 ?????????????????????? ??????????????????????
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.