Skocz do zawartości

Masa krytyczna - Puławy i okolice

cuore147sportivo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
:) to jest godzina o której tradycyjnie masy się odbywają...proszę wejdż na strony takie jak chociażby ta http://www.masa.waw.pl/ lub ta http://www.masakrytyczna.krakoff.info/ i dowiedz sięwięcej o tej świetnej inicjatywie...nasza w porównaniu z nimi wypada blado...ale spróbujmy coś razem wykombinować żeby było nas coraz wiecej...a może ejdnak uda Ci się być na 18 tą :D ja pracuję dlatego ta godzina mi odpowiada..
  • 4 tygodnie później...
Napisano

Będzie :rolleyes: p.s. cuore i cała reszta masowiczów...jeśli to możliwe to proszę...zaczekajcie trochę na mnie...postaram się dojechać później...

• 4 tygodnie później...
Napisano

Witam. Zapraszamy na kolejną Masę , tj. dzisiaj o 18:00 przed głównym wejściem do Galerii Zielonej w Puławach... Wystarczy rower ze sprawnymi hamulcami.. Na ostatniej Masie było "w porywach" aż 5 osób .. :))))

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Zimno,ciemno i jeszcze deszcz pada,ale... :) Dzisiejsza Masa Krytyczna odbędzie się i dlatego zapraszam wszystkich pasjonatów dwóch kółek na spotkanie o godzinie 18:00 przed Galerią Zieloną w Puławach. Oczywiście o tej porze roku pożądanymi akcesoriami w rowerze powinny być lampki oraz...dobre hamulce( pozdrawiam kierowcę srebrnej mazdy :))) ).

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Masa kwietniowa odbyła się. Trochę statystyk:

- 100 procent uczestników przyjechało rowerami Kellys

- połowa miała kaski a druga połowa pojawiła się bez kasków

- wszyscy wykazali chęć pojawienia się na kolejnej Masie.

Czyli byliśmy ja i mój brat. :yes:

• 4 tygodnie później...
Napisano

Niestety,ale w piątek zaniemógł mi samochód i nie mogłem dojechać na Masę... ^_^

A pokonanie 140 km na rowerze do Puław jest na razie dla mnie kosmicznym wyzwaniem...Postaram się pojawić na następnej Masie.

Napisano

Szkoda bo miałam nadzieje że siębędziemy widzieć. Chyba sięjuż domyślam, gdzie teraz mieszkasz cuore ^_^ mnie na masie czerwcowej może nie być, gdyż bioręurlop, mojąmoją szosę pod pachę i jadę sprawdzić podhalańskie asfalty :D

• 3 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...